BELI MITISERI

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Jekiska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 1:37 pm

BELI MITISERI

Post od Jekiska »

Dragi moji, imam ih sve vise. Zanima me kako, uopste, oni nastaju i cega su posledica? Znam da je resenje ici ko kozmeticara, ali mene zanima sta je ono sto ja mogu da uradim kod kuce, a tice se svakodnevne nege. Imam suvu kozu, inace jako tesko se resavam mitisera, onih crnih, mada ih i nemam mnogo. Beli mitisercici su mi se javili po jagodicama, a crni na celu?! Ja nikada nisam imala problema sa kozom, ali, cini mi se da je situacija sve vise napeta! :) Sta ciniti?
Unapred hvala

P.S. Volela bih da mi neko preporuci kozmeticki salon ili kozmeticara kod koga mogu otici. Naravno i preporuka nekog preparata nece biti na odmet!
tomba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 8:43 am

Post od tomba »

Jekiska, ako vec nisi resila problem, toplo preporucujem kozmeticki salon Feniks 07 u Juznom bulevaru 144. Telefon je 0112459969. Drzi ga Goca i ona je djak generacije na visoj medicinskoj smer esteticar kozmeticar, a diplomirala je kod dr Gorane Isailovic. Odlican je strucnjak. Pozovi se a si informacije dobila na forumu i sve ce ti objasniti za kucnu negu.
An@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 26, 2006 1:41 am

Post od An@ »

Za mitisere mogu da ti preporucim SKINOREN...Imas ovde vise o njemu pa slobodno procitaj..veruj mi za mitisere je odlican...
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Definitvno najbolje što sam probala do sada za mitisere je pomenuti Skinoren (a isprobala skoro sve na tržištu, skupo/jefitno/brandirano/no name).
Našla sam dobitnu kombinaciju: Ana mi preporučila SKINOREN, Iksa Sebamed sapun, a Skvo termalnu vodu Avene.

Dakle, uveče umivanje vodom i rukavicom, pa operem lice Sebamed bar "sapunom" (mada nije sapun po sastavu) for sensitive skin, noću SKONREN, a preko par kapi termalne vode Avene da ne pecka, ujutru isti postupak Sebamed sapun, pa termalna voda, pa krema Neutrogena visibly clear+ puder Clarins kad izlazim.

Najzad sam prezadovoljna!
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Super sto ti odgovara termalna ;)

Uh, meni je taj sapun, zapravo sindet sebamed, bio prejak, bas mi je isusivao kozu.
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Uh, ne znam da li i ja da uzmem taj Skinoren... Ne znam da li bih smela to da koristim bez preporuke dermatologa?
Jekiska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 1:37 pm

Post od Jekiska »

Hvala svima..... izvinite sto malo kasnim ......
Probacu tu kremicu,Skinoren, jedino me brine to sto je sada leto, non-stop sam napolju, pa da mi se ne naprave flekice po licu. Citala sam da je od nje to moguce. Valjda je foto......nesto :oops: nisam bas najbolje upucena u sve ovo, jer mi, hvala Bogu i nije trebalo! Inace se ne suncam, ne idem u solarijum, mackam se kremicama za samopotamnjivanje, i eto, bojim se da ne napravim neko cudo na licu!
Ako imate jos neki predlog, ja bih vam bila jako zahvalna, u i ja ako ikako mogu da pomognem......Izvolite!
Odgovori