Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Dragi moji, imam ih sve vise. Zanima me kako, uopste, oni nastaju i cega su posledica? Znam da je resenje ici ko kozmeticara, ali mene zanima sta je ono sto ja mogu da uradim kod kuce, a tice se svakodnevne nege. Imam suvu kozu, inace jako tesko se resavam mitisera, onih crnih, mada ih i nemam mnogo. Beli mitisercici su mi se javili po jagodicama, a crni na celu?! Ja nikada nisam imala problema sa kozom, ali, cini mi se da je situacija sve vise napeta! Sta ciniti?
Unapred hvala
P.S. Volela bih da mi neko preporuci kozmeticki salon ili kozmeticara kod koga mogu otici. Naravno i preporuka nekog preparata nece biti na odmet!
Jekiska, ako vec nisi resila problem, toplo preporucujem kozmeticki salon Feniks 07 u Juznom bulevaru 144. Telefon je 0112459969. Drzi ga Goca i ona je djak generacije na visoj medicinskoj smer esteticar kozmeticar, a diplomirala je kod dr Gorane Isailovic. Odlican je strucnjak. Pozovi se a si informacije dobila na forumu i sve ce ti objasniti za kucnu negu.
Definitvno najbolje što sam probala do sada za mitisere je pomenuti Skinoren (a isprobala skoro sve na tržištu, skupo/jefitno/brandirano/no name).
Našla sam dobitnu kombinaciju: Ana mi preporučila SKINOREN, Iksa Sebamed sapun, a Skvo termalnu vodu Avene.
Dakle, uveče umivanje vodom i rukavicom, pa operem lice Sebamed bar "sapunom" (mada nije sapun po sastavu) for sensitive skin, noću SKONREN, a preko par kapi termalne vode Avene da ne pecka, ujutru isti postupak Sebamed sapun, pa termalna voda, pa krema Neutrogena visibly clear+ puder Clarins kad izlazim.
Hvala svima..... izvinite sto malo kasnim ......
Probacu tu kremicu,Skinoren, jedino me brine to sto je sada leto, non-stop sam napolju, pa da mi se ne naprave flekice po licu. Citala sam da je od nje to moguce. Valjda je foto......nesto nisam bas najbolje upucena u sve ovo, jer mi, hvala Bogu i nije trebalo! Inace se ne suncam, ne idem u solarijum, mackam se kremicama za samopotamnjivanje, i eto, bojim se da ne napravim neko cudo na licu!
Ako imate jos neki predlog, ja bih vam bila jako zahvalna, u i ja ako ikako mogu da pomognem......Izvolite!