Doc. dr sci Ana Mitrović Jovanović

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Komplikovana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 31, 2006 7:33 pm

Doc. dr sci Ana Mitrović Jovanović

Post od Komplikovana »

Pozdrav svima,

Zanima me ako neko zna da li doktorka Ana Mitrovic negde radi privatno? Ako neko zna molim da mi napise ime ordinacije i telefon. Veoma sam zadovoljna njome ali nemam zivce da cekam u frontu. :D

Hvala Unapred
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Dr Ana radi u ordinaciji:"Analajf",ne znam telefon i adresu,ali se moze naci preko 988 ili nesto slicno.Mada nije problem ni da nju pitas direktno,nije to nista lose,vecina njenih pacijenata iz Fronta je i kod nje privatno.Ana je super doktorka :D ,redak primer kakvi bi doktori trebalo da budu,a narocito ginekolozi
Komplikovana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 31, 2006 7:33 pm

Post od Komplikovana »

Hvala na odgovoru Dannina,

Našla sam web prezentaciju klinike Analife pošto sam pročitala tvoj odgovor pa ću je zvati sutra. :D

Slažem se sa tvojom konstatacijom :D , doktorka je stvarno super.

Hvala još jednom
ambra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm

Post od ambra »

Ja znam za dr. Anu Mitrovic koja takodje radi u Frontu a radi privatno u ordinaciji "Ivanovic" u ul. Grcica Milenka!
Nista mi nije jasno ko je ko- da ih nema dve!? :roll:
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Koliko ja znam,nema ih dve,a nije neko cudo da ona radi u vise ordinacija kao konsultant, i da ima svoju ordinaciju
Odgovori