Ne znam sta mi je ?

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
xur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 2:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ne znam sta mi je ?

Post od xur »

Pre dve nedelje sam verovatno ozebao, (setao se sa raskopcanom jaknom, pomalo oznojan), od onda osecam tup bol u misicima leve strane grudi, i ponekad probadanje. Imam osecaj kao da mi na dodir misici i rebra peku.
Nisam imao temp, niti kasalj. Bol se javlja pri udisanju, i ponekad pri izdisanju.

Bio sam u priv. ordinaciji, kod interniste. TA 140/85, EKG sinusni ritam b.o., auskutatorni nalaz na srcu i plucima uredan.

Nalaz interniste: Myalgia thoracalis I. sin, Hypertensio art in obs.
(moye li ovo na srpskom?)

Prepisao mi je Brufen 400mg 2x1 dok bolovi traju i povremenu kontrolu TA.

Ali, do danas posle skoro 10-tak data, meni je stanje skoro isto, i dalje osecam bol na levoj strani iznad i oko grudi, povremeno mi se cini kao da mi misici ruku i grudi trnu. Ponekad mi se cini da imam lupanje srca....
Da li ponovo da odem do kardiologa ?
Anyone could help?

Unapred zahvalan.....
Dr Aleksandar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm

Post od Dr Aleksandar »

Podatak da bolove osecate pri udisaju i izdisaju,da su bolovi vezani za levu stranu sa probadima govore najverovatnije o posledicama prehlade,Uzmite nimulid tablete 2XI,budite strpljivi,tegobe mogu trajati do nedelju dana.
xur
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 2:06 am

Post od xur »

Zahvaljujem na brzom odgovoru....
Odgovori