Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
menstruacije su mi uredne , na 29 dana, medjutim sada mi kasni 5 dana (nikada mi nije toliko kasnilo ! ), imam bolove u karlici, idem u vc svakih 15 minuta, apetit mi je povećan drastično, promene raspoloženja.., jako bolne grudi..
uradila sam rapid test koji je bio negativan..
da li test može da pogreši nekad ...nikada nisam bila u ovakvoj situaciji...
ako je neko imao slično ili isto iskustvo molim za odgovor..
hvala
Kućni testovi su uglavnom pouzdani mada je najprecizniji test iz krvi.
Meni je jednom kasnilo 7 dana, isto su me bolele grudi (tad i nikad više), sva sam bila nekako napeta i uopšte imala sam čudne simptome, ni nalik na ono što inače osećam. Test je bio negativan (imali smo odnose sa kondomom ali sam ga ipak radila, za svaki slučaj) i na kraju sam dobila. Pretpostavljam da je 'krivac' bio stres.
Ja sam par dana pre nego sto sam trebala da dobijem osetila sve znakove trudnoce ekstremno izrazene i bila sam u drugom stanju. Takodje mi se jednom desilo da mi je kasnilo da sam uradila test bio je negativan i nisam imala simptome ali ponovila sam test posle 5 dana od zadnjeg i bio je pozitivan. Sve u svemu radi beta hcg i bices sigurna!
samo da vam kazem..ja zelim tu trudnocu, uopste ne koristimo zastitu..znam da su bolne grudi znak pms-a, ali kada mi kasni 2 dana mene grudi cak i ne bole vec odmah dobijem, a kada je sve u redu bole me 2 nedelje unapred..sada su bolovi poceli tek kada mi je kasnilo 2 dana i ne prestaju...znam da sve ovo sto osecam nista ne mora da znaci, mogu sutra da dobijem, nego ovo mi je prvi put da se osecam tako...sacekacu jos malo pa cu da uradim beta hcg..tako bih volela da ovaj test gresi, mada koliko je to moguce ???? Sto se tice stresa , prvih meseci pokusavanja sam toliko bila pod stresom, ali sada vise ne...ne razmisljam o tome tako intenzivno... Mirjana, tvoj primer mi je daje nadu !!!!
hvala vam
Ne bih da ti dajem nadu bez veze, ali meni je test prvi put pokazao da nisam trudna. Par dana sam imala braon kapi umesto menstruacije, i posumnjala, ali test je pokazao da nisam. Kad je proslo jos nekoliko dana ja sam ga ponovila, i tad je pokazao da jesam. Rodila sam zdravu devojcicu. Sve je moguce...
Hvala mish-u, radila sam beta hcg, cekam rezultat ( danas do 15 h )...volela bih da je pozitivan ali se ne nadam previše...valjda me je strah posle toliko neuspeha...
Bolne grudi nisu samo simptom PMS-a. Uglavnom su i jedan od simptoma trudnoce. Ja sam recimo od simptoma trudnoce u prvoj fazi imala samo taj- uzasno bolne grudi 10-tak dana pre termina kad sam trebala da dobijem i jos dva meseca nakon nisam dobila
Zelim i tebi da su ovaj put bolne grudi znak trudnoce a ne samo obican PMS!
Sretno!