POMAGAJTE

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

opusti se malo, uzivaj u trudnoci :wink:
mammamaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2007 1:31 pm

Post od mammamaja »

Ne sekiraj se za ziganje.Mislim da gro trudnica oseca boluckanje, ziganje i sl.To je valjda zbog rasta materice.Bitno da ne krvaris.Bice to ok, videces.Pozdrav.
helenav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 10, 2007 11:28 am

Post od helenav »

To su sve normalne promjene, materica se širi i tijelo se navikava na promjenu. Odmaraj više, nemoj dizati ništa teško!!! Više odmaraj!!! Opušteno!!!
mirjana777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am

Post od mirjana777 »

materica se rasteze u trudnoci sasvim je normalno da te ziga.
mammamaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2007 1:31 pm

Post od mammamaja »

Zmajeva devojko, gde si, isla si na kontrolu ove nedelje, zar ne?Kako je proslo?
zmajeva devojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 12:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od zmajeva devojka »

Za sada je sve ok,bebica razte,pijem i dalje Dabroston,prestala sam sa inekcijama,pijem Mama Vit i folnu kiselinu.Otvorila sam bolovanje,samo jos danas radim...Nadam se najboljem.Hvala svima
Zelim bebu ali ne uspeva nikako vec sest meseci
Zoka K.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 1:13 pm

ako je neko imao isto ili slično iskustvo..

Post od Zoka K. »

menstruacije su mi uredne , na 29 dana, medjutim sada mi kasni 5 dana (nikada mi nije toliko kasnilo ), imam bolove u karlici, idem u vc svakih 15 minuta, apetit mi je povećan drastično, promene raspoloženja, jako bolne grudi...uradila sam rapid test koji je bio negativan..
šta ovo može da bude..da li je trudnoća ipak moguća ? da li rapid test nekada greši ? :-? hvala....
marmiana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 3:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ako je neko imao isto ili slično iskustvo..

Post od marmiana »

Zoka K. napisao:menstruacije su mi uredne , na 29 dana, medjutim sada mi kasni 5 dana (nikada mi nije toliko kasnilo ), imam bolove u karlici, idem u vc svakih 15 minuta, apetit mi je povećan drastično, promene raspoloženja, jako bolne grudi...uradila sam rapid test koji je bio negativan..
Cuj, ako nisi radila test sa prvom jutarnjom, moguće je da ti zato nije pozitivan. Sve što si rekla deluje kao da si u drugom stanju. ali opet, ako ti samo 5 dana kasni...to je mala koncentracija HCG u mokraći. Uradi ponovo test za 2 dana OBAVEZNO UJUTRO!!!
Srećno!!
Odgovori