Da li je moguce?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Da li je moguce?
Da li je moguce dobiti prvu menstruaciju 25 dana nakon porodjaja?
Porodila sam se carskim rezom i oporavak je bio u redu. Lohije imala do pre desetak dana, prvo crveno, zatim sve bledje i bledje, da bi nakraju skoro skroz prestalo, samo neki zuckasti iscedak i to malo. Od pre dva dana ponovo krvarenje, prvo oskudno,zatim malo jace i danas obilno, krv jarko crvena,nema nikakvih grumenova ili sl, da pomislim na zaostalu posteljicu,apsolutno podseca na menstruaciju, takav mi je i osecaj u stomaku( ja nikad nisam imala bolne menstruacije). Opste stanje dobro, nemam temperaturu, niti ikakve bolove, samo krvarenje. Da dodam da dojim bebu, desetak puta dnevno, samo tako se hrani, mleka imam dovoljno. Cini mi se da je malo prerano za menstruaciju, ali ovo mi apsolutno na to lici.Da li je neko imao slicno iskustvo? Ako se javi neko od lekara, tim bolje. Hvala

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am
Meni je se desilo sa prvom trudnocom da krvarim pa da stane pa pocne ponovo ali tad sam imala upalu materice. Sa drugim detetom sam krvarila sve ukupno oko 35 dana ali su tu bili prekidi od po pet dana kada nisam krvarila ni malo. posle prve trudnoce dobila sam prvu posle dva meseca a posle druge osam meseci.