promene u pazusnoj jami ?!! za doktora
promene u pazusnoj jami ?!! za doktora
Kod mog supruga nedavno u desnoj pazusnoj jami pojavio se otok, nismo mogli tacno da odredimo da li je rec o cvoricu ili veni, ali je bilo jako bolno na dodir. Nakon nekoliko dana sve se normalizovalo, a posle nekih sedam dana u drugoj pazusnoj jami javio se isti bol samo sto sada rekli bi da je rec o cvoricu, mada nismo sto posto sigurnu. Osim sto ima prosirene vene i sportsko srce, nikad nije imao ydravstvenih problema. Ponekad oseti bol u venama na nogama i u predelu prepona, i ni[ta drugo. Da li je rec o venama u pazusnoj jami ili su u pitanju limfne zlezde i sta uraditi od analiza i snimaka? Unapred hvala na odgovoru.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Svakako uraditi krvnu sliku, mada mi to vise lici na neki hidroadenitis ili slicno (upala znojnih zlezda), nego na reakciju limfnih cvorova. Prepipati dojke (nema veze sto je muskarac u pitanju).
Sve najbolje!
Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
doktore, hvala na odgovoru. Sada smo sigurni da su u pitanju cvorici, palpacijom sam osetila dva mala cvora, vene znaci nisu sigurno, a vec duze vreme sa pauzama suprug mi koristi dezodoransku kremu LIDERU, jer ima jak miris znoja, efekti su mnogo dobri, ali dal ovi cvorici nisu nezeljena dejstva ove kreme.dr ivica napisao:Svakako uraditi krvnu sliku, mada mi to vise lici na neki hidroadenitis ili slicno (upala znojnih zlezda), nego na reakciju limfnih cvorova. Prepipati dojke (nema veze sto je muskarac u pitanju).
Sve najbolje!