dug izostanak menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
almira
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2005 12:42 pm

dug izostanak menstruacije

Post od almira »

POZDARAV-imam jedan problem koji me muci vec 5 mjeseci ali se ne usudujem otici kod lijecnika jer su oni moja jaca strana.kao sto kazem prije mi je menstruacija bila redovna u dan sve dok mi nije stiglo pismo da moram da idem na kontrolu koju svaka zena mora da ima svake 4 god--KONTROLA OD RAKA MATERNICE-Tao da je meni to bio prvi put da odem kod ginekolog.To sam uradila nije bilo bolno ali sam se ja toliko prepala da sam se onesvjestila-ali su rezultati bili fala bogu super-i od tada mi kasni po mjesec dana sta da radim-imam 24 god planiram djecu i radimo na tome ali me nekako buni zasto mi kasni i nemogu da skontam kada mogu da imam plodne dane-mozeteli mi vi pomoci imateli neki recept za samo pomoc-samo nemojte da idem ko ginekologa-unaprijed hvala
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Ne znam na koji nacin se dopisnim putem mogu odrediti vasi plodni dani. To je vec enigma, mislim i za dobitnike Nobelove nagrade. Principijelno su plodni dani sredinom ciklusa, pa sami izracunajte.
Osnovno je da savladate vase strahove, ili sami ili uz strucnu pomoc, i da odlazak kod lekara vise ne predstavlja problem.
Odgovori