Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
lecim se godinu dana od hipertireoze........sve je uglavnom OK pijem favistan 1/4 tablete. Uz favistan mi je prepisan i propranolol koji me vise brine jer sam "cula" svasta o njemu.......mora da se pije redovno jer inace ima suprotan efekat, ne mogucnost ostajanja u drugom stanju etc. sve te informacije sam dobila od kardiologa na VMA koji mi je savetovao da ne pijem propranolol, dok ga endokrinolog u KCS "toplo" preporucuje. Sta vi kazete o svemu tome?
Hvala puno
Ako zelite da na trziste ubacite nov proizvod, normalno je da pre ili u toku markentiskog nastupa pokrenete odredjene akcije u pravcu diskreditovanja ili makar bacanja senke sumnje na kvalitet slicnih proizvoda koji su od ranije u upotrebi. Ako pogledate broj novouvedenih beta-blokatora na nase trziste i raspodelu proizvoda po farmaceutskim kucama prisutnim kod nas, bice Vam sasvim jasno zasto je odjednom propranolol postao "baba-roga"
Pozdrav i sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.