Postinor-molim hitan odgovor!zabrinuta

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
iva80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 11:43 am

Postinor-molim hitan odgovor!zabrinuta

Post od iva80 »

Postovanje,
izvinjavam se sto otvaram novu temu,ali mi je potreban sto hitniji odgovor
1juna nam je u toku odnosa pukao kondom.to mi je bio deseti dan ciklusa i pocetak plodnih dana
resila sam da popijem postinor, prvu sam popila posle 16sati, a drugu 12sati nakon prva.nisam imala mucninu niti bilo sta.
medjutim, 6juna,n
znaci 4-5dana nakoon popijene tablete, sam prokrvarila,prvo malo, a onda se to nastavilo u normalnu menstruaciju,koja se ne razlikuje od obicnih samo me nista nije bolelo.
sad me zanima kada da ocekujem sledecu menstruaciju?da li da racunam od ovog sad krvarenja ili cu dobiti ponovo za par dana,tj. kad bih trebala da dobijem da nije bilo ovih pilula, a to je 19.juna?
takodje me interesuje da li postoji mogucnost da sam ipak trudna?nadam se da ne, ali mi ipak treba da me neko smiri.
da li je normalno sto sam prokrvarila posle par dana od uzimanja pilulle?
inace imam 26god,nikada nisam imala problema niti trudnoca, pilule nikada nisam pila,a nadam se da vise i necu.ipak,bila je visa sila
molim vas za odgovor, vrlo sam zabrinuta, a i ne znnam kad da ocekujem sledece krvarenje, a moram da rezervisem smestaj na moru!
Unapred hvala svima,
Veliki pozdrav
iva80
Novi član
Novi član

Post od iva80 »

molim vas...ako iko od doktora vidi...ili ako neko ima iskustva sa tim...
jako sam uplasena!
hvala
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Postinor može da izazove raniju ili kasniju menstruaciju i da poremeti kasniji ciklus...ne može se sigurno znati.

Ja bih na tvom mestu očekivala sledeću menstruaciju računajući od ovog krvarenja.

Dilemu oko trudnoće je lako rešiti, uradi test, mada mislim da nema razloga za brigu.
iva80
Novi član
Novi član

Post od iva80 »

Hvala ti,cat
Nadam se da ce sve biti u redu
:wink:
Odgovori