dr Vasiljevic iz Narodnog fronta
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
dr Vasiljevic iz Narodnog fronta
Posto nisam iz Beograda interesuje me da li neko ima iskustva u vezi dr. M.Vasiljevica iz Narodnog fronta posto hocu da idem kod njega na konsultacije u vezi HSG i laproskopskog otklanjanja ciste sa jajnika?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 3:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
poznajem prof.vasiljevica vec cetiri godine i imam fenomenalno misljenje o njemu.mnogo je dobar strucnjak, radio mi je laparoskopiju i punktiranje ciste i jos mnogo,mnogo toga. takodje mi je radio IVF i iz prvog uspelo tacnije trudna sam sa blizancima. on je lekar za svaku preporuku, pozrtvovan i maksimalno strucan. za njega pacijent nije broj a iz oblasti fertiliteta i steriliteta je jedan od najboljih u zemlji.i sto je jako vazno nije nikako korumpiiran, jedina mana je sto je u uzasnoj guzvi pa ga moras juriti po klinici i tiho prica pa se malo moras napregnuti da ga shvatis. slobodno mu postavi pitanje vise puta ako ga ne razumes.
puno pozdrava od zazice i sretno
puno pozdrava od zazice i sretno

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni je radio IVF prosle godine u decembru u N. Frontu,nije uspelo ali je to zbog toga kako je cela ta prica sa besplatnom IVF zamisljena i cinjenica da se nisu bas najbolje organizovali,ali to je neka druga prica, a sto se tice njega kao lekara imam samo reci hvale!Ponovo bih isla kod njega na vantelesnu ali sam cula da ne radi privatno!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Maj 02, 2007 6:24 pm