Spusten kapak i veci podocnjaci ispod jednog oka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Ana KG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 17, 2010 9:13 am

Spusten kapak i veci podocnjaci ispod jednog oka

Post od Ana KG »

Molim Vas da mi pomognete u vezi jedne nedoumice!
Naime, jedno oko je pocelo da mi biva sve primetnije "spusteno", tj. kapak je sve spusteniji,a podocnjaci sa te strane veci. . To se ponekad poboljsa, ponekad pogorsa, ali ne vraca se na normalu. Da napomenem da mi je godinama ta razlika prisutna, ali je sada ,cini mi se, sve uocljivija. Inace sam i sesti mesec trudnoce, imam Hasimoto sindrom i kratkovida sam, (-2,75). Unapred hvala!
Ana KG
Novi član
Novi član

Re: Spusten kapak i veci podocnjaci ispod jednog oka

Post od Ana KG »

Zaboravila sam da kazem da sam bila kod oftamologa ( ne samo iz tog razloga, vec iz zbog alergije), i da je ona posle ne bas detaljnog pregleda ocenaila da je "sve u redu sa okom".
Ana KG
Novi član
Novi član

Post od Ana KG »

Zaboravih da kazem jos i to da sam snimala sinuse pre godinu dana i da je snimak uredan, ali da se meni cini da se oko jos vise spusti kad su oni zapuseni.
Vladda92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2022 10:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Vladda92 »

pozdrav Ana , da li si možda pronašla uzrok I rešenje za pomenuti problem pošto imam isti i ne mogu da pronađem ni jedno ni drugo... vidim da si davno pisala nadam se da si još aktivan ovde , ne znam kako funkcionise ovaj portal I da li ce mi stići obaveštenje o tvom odgovoru pa te molim da mi odgovor napišeš na mail [email protected].

pozdrav !!
Odgovori