zadah iz usta,lecenje,vma,acidophilus probiotic za zadah
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 24, 2016 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: zadah iz usta,lecenje,vma,acidophilus probiotic za zadah
Zdravo svima! Da li neko ima pozitivno iskustvo,odnosno da je pobedio ovaj problem? Ako ima takvih,a nadam se da ima,molila bih da podeli to sa nama,i detaljnije opise svoj problem i proces resavanja.
Sto se mene tice ja nisam
Mislim da treba korigovati ishranu... Uzecu da pijem "peptoran" da vidim dal ce mi pomoci.
I opet cu da idem da mi namestaju zeludac... Sto manje cu da se stresiram... Necu da se svadjam... Govoricu tiho.. i voditi psa sa sobom...

E vako... ne znam ima li zivih ovde jos uvek ali da ja ipak podelim novo iskustvo..
Snimao sam zeludac sondom, rezultati su sledeci - gastrododuoenitis chronica eorisva, reflux biliaris dudoenogastrica, hitus henia slding, GERB grA, IHBP. Od sloveta do sloveta sam citirao sta je doktor napisao tako da verujem da je neko slovo i omanuo xD . Prepisao mi je sledece lekove, Klacid 500 mg, Orvagil 400mg, controloc 40 mg, multilac sinbiotik. Na moje pitanje dal je moguce da mi zeludac pravi zadah, rekao je: "slark, ti si faca i mnogo dobar decko ali necemo o tome, u zeludcu imas zuci i koja umesto da ide na dole ona ti se vraca na gore.. , za 10 dana na kontrolu". Eto... popicu ove lekove, za 10 dana idem na kontrolu pa dal ce biti bolje videcemo... Uglavnom zadah iz usta i nosa mi pravi ta neka zuc. Dal je cika doktor bio u pravu javljam kad zavrsim sa lecenjem 

evo proslo je nekoliko dana.... mislim da jos uvek imam zadah ali zanimljivo je da vise nemam beo jezik... uvek sam imao kao beli sloj po sredini jezika i mislio sam da mi to pravi zadah...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Задах може да буде од језика, зуба, синуса, крајника, желуца.
Hm.... i dalje primecujem da drugima smeta moj zadah... sad sam siguran da zeludac nije
Ovi lekovi su jaki i unistavaju crevnu floru i faunu... sledece sto sumnjam su crevca.. moram da vidim kako se to ispituje da ispitam.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Е па да га ј*ш, од црева не може да се јави задах.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 01, 2022 9:59 pm
Dali je neko nasao resenje za ovaj problem?Help please.