Vrtoglavica

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:09 am

Vrtoglavica

Post od Whit3Wolf »

Verovatno nisam jedini, ali verujem da su se mnogi zapitali zašto se ovo dešava, a to je vrtoglavica nakon završenog odnosa. Posle 2. ili 3. puta javi se dosta jaka vrtoglavica i nestabilnost, međutim u zadnje vreme to je dosta jače nego inače, ne znam zašto mi se to dešava? Imam 22 godine, treniram, trčim, teretana, zdravo se hranim, u čemu može biti problem?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Vrtoglavica

Post od aaaca »

Биће ти све горе ако не нађеш узрок.

Провери какав ти је крвни притисак. Можда имаш проблема са вратом и раменим појасом што омета циркулацију.
ToxicBite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 14, 2017 2:06 pm

Post od ToxicBite »

Slican Problem
15-16 Godina
Ponekad imam problem dok radim
sklekove, zgibove, trcim, dizem neki teret..
Javlja se izuzetan bol u glavi Dok Recimo Izdizem se Za zgib,
Cim osetim neki napor javlja se bol u glavi..
Inace ako ima nekakve veze sa vratom, stalno mi krcka tj pucketa kada cimnem levo i desno
Doktorka kaze zbog rasta.. To uvek kazu za svaki problem :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Због раста?! Следеће је због гена, вируса и марсоваца.

Вероватно од седења имаш укочене мишиће раменог појаса, а можда и због неправилног вежбања.

Пробај ово: http://*/index.html?stranica=s ... a_racunari а прочитај и ово: http://*/index.html?stranica=s ... vlje/ledja
anttone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 19, 2022 8:38 am

Post od anttone »

call forwarding devices
he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for 2nd with a 4-over 220, 4returned of winner john marshall butler.i played super,” daly ii advised the indianapolis megastar. “itd had been cool to win, however i still have time. just a couple horrific 3-putts each days, however apart from that i played incredible.
Odgovori