ČUDNA MENSTRUACIJA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
ČUDNA MENSTRUACIJA
Vreme mi je da dobijem i pre dva dana mi je krenulo.Boja je čudna (tamno braon) i jako mi malo ide.To traje dva dana i nikako da krene normalno.Zanima me da li je to menzis ili ne?Ako je neko imao slicne tegobe neka se javi!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Ne znam koliko imas godina i koja ti je menstruacija. Ako si "pocetnik" moguce da ti se telo jos navikava. Ja sam ranije imala takve "probleme" pa cak mi se i sad desava a imam menstruaciju vec skoro 10 godina. Tako da, ako ti krene danas-sutra mislim da nemas oko cega da se sekiras
Jedino ako si imala nezasticen odnos pa da je u pitanju trudnoca

Jedino ako si imala nezasticen odnos pa da je u pitanju trudnoca
Hvala na odgovoru.Imam 27 god i neredovne cikluse.Ovo mi se nije pre desavalo ( тј .јеste mozda 2 puta ali ne skoro) tako da mi je ovo bilo cudno.Radila sam test i nisam trudna.Imam osecaj da nece normalno da krene nego da ce se zavrsiti ovako oskudno. Verovatno je normalno da ponekad bude i takva menstruacija.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 22, 2007 3:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
meni ponekad(ili cak cesce)se desava da mi 2,3 dana ide po malo krvi braonkaste boje a tek nakon toga krene,tako da i to moza da se desi..a ipak smatram da nije normalno da to prodje kao menstruacija(ako mislimo na zaista oskudno krvarenje,par kapi na gacicama)ipak bi trebala iz predostroznosti da odes kod giska ili ponovis test...mislim da te ne plasim ja nisam doktor ali cisto iz predostroznosti
pozdrav

Mozda cu imati vise srece treci put