E ovako.Imam 22 godine i imam jedan problem.Imam prilicno lepo lice ali ima jedan detalj koji mi ne dozvoljava da normalno zivim.Radi se o mom pogledu.Kad pricam s bilo kim osecam veliku nelagodu kad ga gledam u oci jer mi je pogled uzasan malo je smoren a malo je i mogu nazalost reci ludacki.Kao da zurim u tu osobu.Radi se o tome sto su mi donji kapci malo vise spusteni i to nekako grozno izgleda.A kad samo malo,ma za milimetar skupim kapke sasvim sam druga licnost,ali problem je u tome sto ja ne mogu uvek tako skupljati kapke.Inace tada mi je pogled skroz dobar.
Eto,nadam se da ce mi neko pomoci,hvala unapred.
Operacija ocnih kapaka???Molim pomoc.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 31, 2011 5:56 am
-
- Novi član
Re: Operacija ocnih kapaka???Molim pomoc.
Da zaboravio sam ono najvaznije.Ima li neka operacija koja bi to korigovala i koja bi mi omogucila normalan zivot sto bi za mene znacilo novi zivot.To je jedino sto mi nedostaje 
Tako mali a tako veliki problem...

Tako mali a tako veliki problem...
Verovatno da postoji operacija,to vidi sa estetskim hirurgom,ali ja mislim da to moze da se sredi botoxom kod dobrog dermatologa.Jedina mana je sto efekat ne bi bio trajan nego bi morao da se ponavlja dva puta godisnje,ali s obzirom da kratko traje sama intervencija i da se efekti vide jako brzo,a da oporavka prakticno i nema,meni botox deluje kao bolji izbor.
-
- Novi član
A dali mi mozes ukratko objasniti kako se to sa botoxom radi ako ti nije frka?Shomy napisao:Verovatno da postoji operacija,to vidi sa estetskim hirurgom,ali ja mislim da to moze da se sredi botoxom kod dobrog dermatologa.Jedina mana je sto efekat ne bi bio trajan nego bi morao da se ponavlja dva puta godisnje,ali s obzirom da kratko traje sama intervencija i da se efekti vide jako brzo,a da oporavka prakticno i nema,meni botox deluje kao bolji izbor.
Odgovorio sam ti na pp.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
preporucujem dr PEtrovicPOpovic koja se usavrsavala u Brazilu i AMerici