Znojenje-neprijatan miris

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Duća
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 9:41 am
Kontakt:

Dopuna

Post od Duća »

PRIROBIT 1 se može nabaviti u preduzeću NeoNet u Zemunu,Magistratski trg 16 ali uskoro se sele ka Beogradu.Tačnu adresu još neznam.Ovaj preparat možete preuzeti i od nekog od članova MLM sistema iste firme,a cena je 570,00 din.Bočica je zapremine 50 ml. i traje više od mesec dana.Ukoliko ste zainteresovani javite mi se ili na E-mail ili na 063/645253
Katty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 1:45 pm

Post od Katty »

Ok.Hvala u svakom slucaju!Sve ja to znam da je znoj sasvim normalna pojava i da je to zdravo,ali ne i da je zdravo da se oznojim kad sam nervozna ili samo izadjem iz kuce!Imam osecaj da cu poludeti,to je preterano,ne mogu da zivim normalno kao svi ostali ljudi!Hocu i ja malo da uzivam.Imam jos jedno pitanje:jel moze neko da mi objasni nesto o posip protiv hipohidroze?Cula sam da je i to isto dobro!ali ne znam gde ga mogu nabaviti i kako to uopste izgleda?!Pozdrav za sve i hvala unapred...ovo mi puno znaci!
Duća
Novi član
Novi član
Kontakt:

I to je normalno

Post od Duća »

Kao što kažu "sve potiče iz glave",pa tako i tvoj problem dobrim delom potiče iz glave.Svi se mi znojimo kada smo nervozni,iztremirani,uplašeni itd.a to što se znojiš kada izađeš napolje je nesvesan strah u fazonu "evo sada će opet znoj i opet smrad...".Kada se budeš rešila neprijatnog mirisa,steći ćeš neophodno samopouzdanje,a samim tim smanjiće ti se i znojenje.Pokušaj sa PRIROBIT-om i nećeš se pokajati.
Katty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 1:45 pm

Post od Katty »

Hvala i mislim da si sasvim u pravu!Hocu da probam sa tim.Samo mi reci kako ja mogu doci do toga ili naruciti;zivim u Nemackoj!Hvala na svemu!
Duća
Novi član
Novi član
Kontakt:

Za Katty

Post od Duća »

Drago mi je što si me poslušala i mislim da se nećeš pokajati.Što se tiče nabavke ja imam PRIRO-BIT-a kod kuće,a ako imaš nekog u Srbiji mogu mu poslati poštom.Takođe,firma ima predstavništvo i u Banja Luci,pa može i tamo da se nabavi.Neznam kolika ja poštarina za inostranstvo,a ako ti znaš i ako ti odgovara-poslaću ti.Ako se odlučiš za ovu zadnju varijantu,možda bi bilo pametno da odmah uzmeš dve bočice ,da nebi ponovo petljali sa poštom.
Šta god odlučiš ,javi.Pozdrav :D
choopie97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 2:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od choopie97 »

moja mama je imala istih problema,istusira se zena i posle deset minuta smrdi kao tvor iako nije nista radila....bila je kod doktora,nikakve gljivice nema,i onda joj je kolegica kupila tak neki Aloastik,to su FOREVER LIVING proizvodi,pretpostavljam da to ima u skoro svakom gradu kupiti ali ne u apotekama vec od ljudi koji to prodaju.Stvarno pomaze a nije uposte tako skupo.
Nadam se da ce ti pomoci
nia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 10, 2007 9:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nia »

Dućo, a da li PRIRO-BIT ima neku vrstu aluminijuma u sebi, i ako ti nije problem da napises sastav?
Odgovori