Znojenje-neprijatan miris

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

sandrapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 03, 2006 11:46 am

Znojenje-neprijatan miris

Post od sandrapa »

Probala sam milion dezodoranasa i nista. Istusiram se, stavim dezodorans, i za 2 sata, ako ne sedim kuci, nego sam ikako aktivna, ja se usmrdim. Nemam nikakvih zdravstvenih problema, tako mi je genetski.
Ima te li neki predlog, za neki dezodorans da probam?
hvala
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Obavezno dezodorans sa alkoholom!Odlican je plavi Balea iz DM.
oLLa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 04, 2007 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od oLLa »

uff.. znam kako je, ja imam isti problem :(
probala sam sa botoxom,ali to je samo privremeno resenje i pri tom nimalo jeftino... dezodoransi i ostale specije ne pomazu..nazalost.. :cry:
preopterecuje me to, zato ljudi, ako znate resenje..javite
Duća
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 9:41 am
Kontakt:

Ima leka!

Post od Duća »

Drage moje dame ,za vaš problem rešenje PRIRO-BIT 1!Znoj je normalna fiziološka pojava ali je problem kada se on jako oseća (zaudara).Taj smrad se javlja usled stvaranja gljivica ,na onim mestima gde imaju izvanredne mogućnosti za razmnožavanje(pazuh,stopala...).Kada nebi bilo tih gljivica znoj se nebi ni osećao.Dezodoransi,kreme.gelovi pokušavaju da eliminišu posledice ,a ne uzroke nastajanja ovih neprijatnosti.Sredstvo koje sam na početku pomenuo upravo uništava uzrok,a to su gljivice.Kako se koristi ?Dovoljno je pre tuširanja,sredstvo nakapati na vatu i njome preći preko onih mesta odakle se oseća znoj,sačekati DESETAK SEKUNDI i onda se istuširati.Koristi se prvog,drugog,četvrtog,osmog,šesnaestog i trideset drugog dana,a posle toga po potrebi.Preparat košta 570,00 din. i može se nabaviti samo preko mreže NEONET-a.Za bilo kakve informacije možete mi se obratiti,na E-mail ili preko foruma! :D
zoranmla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 1:37 pm

Gljivice na kosmatom delu grudi.

Post od zoranmla »

Imam 52 godine i vec nekoliko godina mi sa povremeno, na kosmatom delu grudi, pojavljuje crvenilo praceno svrabom, obicno posle znojenja. Dobio sam dijagnozu da su u pitanju gljivice (izgubio sam latinski naziv). Tada sam dobio neku tecnost (bila je strasno napadnog mirisa slicnog sircetu) koju sam vatom utrljavao posle tusiranja. Takodje sam koristio i kremu (na bazi fungicida) koju sam, takodje, koristio posle kupanja. Nazalost, oba preparata su mi ukradena, tako da nemam osnovne podatke o njima; naziv, ko ih proizvodi... Molio bih vas da mi odgovorite, da li imate ideju koji bi to medikamenti mogli biti, ili da mi preporucite neke druge.
Unapred zahvalan.
Idemo dalje!
Hansol
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 9:55 am

Razlicite vrste znojenja

Post od Hansol »

Dragi moji i drage moje iz raznih tudjih i svojih iskustava....
Postoje dve vrste znoja:
Prva klasicna izazvana fizickim aktivnostima koja naravno ima svoj miris(smrad) i Druga koja nastaje na psihickoj bazi prilikom neke nervoze koju mi i ne moramo da primetimo i koji se daleko vise oseca od ovog prvog...
Ako vam je razlog znojenja drugi, garantovano vam nikakvi preparati i dezodoransi nece pomoci, vec ce uspeti samo vrlo kratko vreme da prikriju taj miris...
Naravno antiprespiranti nisu zdravi, ali pomazu...
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

A kako najlakse do tog Priro Bita!? Da li ga ima u slobodnoj prodaji, po apotekama ili negde vec?
mayana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 17, 2005 3:02 pm

Post od mayana »

ja ne smem da koristim antiperspirante, i dermatolog mi je na moje opste iznenadjenje preporucio da koristim sodu bikarbonu. bila sam u potpunoj neverici ali sam dosla kuci i napravila smesu sode bikarbone i vode u kutijici od kreme i to stvarno radi. u kutijici stavim dosta sode i malo vode da bude gusce namazem ispod pazuha i visak skinem maramicom. ne zacepljuju se kanali kao kod nezdravih antiperspiranata i dalje se znojite ali nema smrada. odlicno! ceo dan. fleke na odeci, ako i ostanu,se operu.
Katty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 24, 2007 1:45 pm

Post od Katty »

Cao pozdrav za sve!Nadam se da mi mozete pomoci!Ja imam isti problem kao vi,uzasno znojenje i to samo ispod pazuha,a najvise kad sam nervozna!Ne mogu to vise da podnesem koristila sam sve moguce i kreme i dezodoranse i antiperspirante,ali nista.Nije mi toliki problem miris,ali me nerviraju ogromni mokri krugovi ispod pazuha,ne mogu da se opustim!Rado bih uzela nesto sto ce zauvek da mi spreci znojenje pa ako mozete da mi preporucite nesto dobro......Unapred hvala! :lol:
sandrapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 03, 2006 11:46 am

Post od sandrapa »

probaj vichy kremu meni je resila problem donekle
Katty
Novi član
Novi član

Post od Katty »

gde mogu to da nadjem?zivim u nemackoj pa ne znam gde ima!Hvala za odgovor!
Duća
Novi član
Novi član
Kontakt:

"Uf,što smrdi..."

Post od Duća »

Svaki znoj ima isto preklo smrada,a to su gljivice.Slažem se sa Hansolom da razni dezodoransi samo prikrivaju (trenutno)mirise,a neki od njih su i štetni.Naročito kreme koje zatvaraju pore na koži pa dilazi do upale lojnih žlezda.Pa šta onda koristiti?PRIROBIT 1 JE PRAVI ODGOVOR.Ovo sredstvo se koristi više od 10 god. i ima fantastične rezultate ali nažalost nema ga u slobodnoj prodaji.Svi koji žele dodatne informacije ,o ovom proizvodu,načinu primene(mada sam već pisao o tome),nabavci neka mi se jave.
puzla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 10, 2006 4:03 pm

Re: Znojenje-neprijatan miris

Post od puzla »

zaboravi na dezodoranse u spreju sa ili bez alkohola, to su gluposti, u svim apotekama imas DEZODORANTSKU KREMU ZOVE SE LIDERA, slovenacka krema ima je svuda u apotekama, znojis se ne drasticno manje, ali znoj ti nece imati miris, pogotovo ne ruzan miris. posle toga kad upije koza slobodno roze niveu i tvoj problem je resen. ova krema je pomogla i muskarcima koji imaju mnogo jacu znoj. PROBAJ OBAVEZNO !!!!
Katty
Novi član
Novi član

Post od Katty »

:P obala sa tim preparatom,ali mi nedostaju jos neke informacije!Kako ja to mogu kupiti ili naruciti?I kad prodje tih 32 dana je l se znoj vise ne javlja?Meni je dosta ovih antiperspiranata,krema ,dezodoransa i tih gluposti,nista mi ne pomaze!Hocu nesto sa cime cu se osloboditi zauvek znoja!Hvala za odgovore! :P
Duća
Novi član
Novi član
Kontakt:

PRIRIBIT 1

Post od Duća »

Mislim da se nismo razumeli.Znoj je prirodna i normalna pojava i nemože se ničim eliminisati.Uostalom, kreme koje eliminišu znojenje nisu zdrave jer zbog zatvaranja pora na koži može doći do upale lojnih žlezda.
Posle trideset drugog dana,upotrebom PRIROBIT 1 znojenje će se smanjiti ali ne i zaustaviti.Pa zašto onda da ga koristite ?Zato što se znoj VIŠE NEĆE OSEĆATI!!!Doktor Miškeljin koji je napravio ovo sredstvo jer je i sam imao problema sa znojenjem,pa je zato i radio na rešavanju istog.Osim znojenja,
sa PRIROBITOM se uspešno rešava i ojed kod gojaznijih osoba ,a moja supruga je od skoro počela da ga koristi za čišćenje leđa od bubuljica .Za sada uspešno.Pozdrav svima!
8)
Odgovori