Ranica na grlicu materice..
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Ranica na grlicu materice..
Da li se moze dobiti ranica na grlicu materice od tampona?
Hvala!
Doktor mi je dao neku terapiju,vaginalete Albotil..posle toga je reko da cu ici na nekakvo speljivanje..svi mi kazu da ranica na grlicu materice nije opasna,ali me interesuje da li smem da imam odnose i najvise od svega da li smem da koristim tampone..doktora jos nisam pitala jer je na nekom kongresu..mada mi ja isto tako vazno i drugo misljenje
Hvala
Doktor mi je dao neku terapiju,vaginalete Albotil..posle toga je reko da cu ici na nekakvo speljivanje..svi mi kazu da ranica na grlicu materice nije opasna,ali me interesuje da li smem da imam odnose i najvise od svega da li smem da koristim tampone..doktora jos nisam pitala jer je na nekom kongresu..mada mi ja isto tako vazno i drugo misljenje
Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga soul, "ranica na grliću materice" je široki pojam, najčešće potpuno normalni nalaz kolumnarnog crvenog epitela na grliću materice.
Tamponi ne mogu uticati na ovu promenu.
Nadam se da vam je ginekolog uradio i kolposkopiju i PAP test?
A Vag.Albothiyl (krezolna kiselina) je izbačena iz upotrebe, predstavlja hemijsko "spaljivanje" sluzokože grlića.
Pozdrav Dr PeđaDj
Tamponi ne mogu uticati na ovu promenu.
Nadam se da vam je ginekolog uradio i kolposkopiju i PAP test?
A Vag.Albothiyl (krezolna kiselina) je izbačena iz upotrebe, predstavlja hemijsko "spaljivanje" sluzokože grlića.
Pozdrav Dr PeđaDj