problemi sa varenjem

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

problemi sa varenjem

Post od gytar »

Posto imam slab stomak,tj.sve sto pojedem brzo i ispraznim,da li mogu povremeno da jedem npr.cokoladu ili pitu,tunj,sardinu.Ako neko moze da mi kaze sta mogu povremeno,sta nikako ne bi smela,imam iritabilni kolon dugo i stanje mi se nikako ne poboljsava,a najbolje mi je kad nista ne jedem,plasim se da se ovo ne razvije u nesto teze,pa ako mi mozete napisati sta mogu,sta ne,da li smem sveze voce i povrce,pljeskavice,a ako ne smem nista od ovoga koliko bih trebalo da ses odreknem svega toga,jer je jedna doktorka rekla da 3 meseca morsm biti na strogoj dijeti da bi m ii stomak malo ojacao,sta mislite zar mora bas toliko ili moze i manje i sta jesti a sta ne za to vreme.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Zanimljivi saveti za jos zanimljivije maglovite dijagnoze... :-?

Jedite sve, jedno po jedno, isprobajte pa cete sami znati i neka Vam niko ne odredjuje dijete napamet. Iritabilni kolon se ne leci dijetom.

Sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori