Vocne kiseline
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 3:16 pm
...
posto sam bila na 1 tretman...pre 2 nedelje...vise necu..jer je lepo vreme...da li mogu da odem kod kozmeticara na klasican tretman?
-
- Novi član
....
Uradila sam ga....A izgleda kao da nisam.
-
- Novi član
...
Nisam ni mogla da ocekujem nesto..jer mi je cisto lice jako,sem tog dela ne znam kako se kaze.donje polovine obraza??
E na njima su te crvene tackice,t.j ta upala koje nikako da se resimmmmmmmm
inace lice mi je jako cisto...sem naravno toga
Tu su bile neke akne,njih vise nema,ali tu su tackice,i crvenilo...
E na njima su te crvene tackice,t.j ta upala koje nikako da se resimmmmmmmm

inace lice mi je jako cisto...sem naravno toga

Tu su bile neke akne,njih vise nema,ali tu su tackice,i crvenilo...

ja, pa ja :)
e ovako:ajde da se razotkrijem
studiram za kozmeticara,treca sam godina tj.zavrsna,tako da ako neko ima pitanja neka mi se javi i potrudicu se da nadjem odg.na svako pitanje
pozdrav svima
studiram za kozmeticara,treca sam godina tj.zavrsna,tako da ako neko ima pitanja neka mi se javi i potrudicu se da nadjem odg.na svako pitanje
pozdrav svima
Ja sam bila na vec dva tretmana Muradovih kiselina od 40%.
Navodno mi je ta zena rekla da ce mi jedino taj tretman skupiti pore na licu.
Posle dva tretmana moram da priznam da se pore nisu skupile nesto drasticno.....jeste mi malo lepo lice....
ali nije nesto wooow.
Sada mi ta ista zena nudi da kupim neku penu za lice od Murada..pa razmisljam sta da radim.....
Da li da idem na jos jedan tretman ili je to za moje lice cisto gubljenje para...???
Navodno mi je ta zena rekla da ce mi jedino taj tretman skupiti pore na licu.
Posle dva tretmana moram da priznam da se pore nisu skupile nesto drasticno.....jeste mi malo lepo lice....
ali nije nesto wooow.
Sada mi ta ista zena nudi da kupim neku penu za lice od Murada..pa razmisljam sta da radim.....

Da li da idem na jos jedan tretman ili je to za moje lice cisto gubljenje para...???