Dosadni hemoroidi!!!!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Perica_boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2007 12:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Dosadni hemoroidi!!!!

Post od Perica_boy »

Imao sam hemoroide i upravo ih imam.Prvi put kada sam ih dobio isao kod doktrora i on mi propisao mast i cepice faktu i onda je bilo O.K smirilo se ,ali pre neki dan mi se pojavio hemoroid velicina kao pola lesnika,oka nisam sklopio dve veceri neozes se namjestiti da si BOG,jedino popijem dve tablete protiv bolova i jedino tako mogu da zaspem,a do njega jos jedan srednji je iskocio...Dva dana me muci,ali kada stavim cepice imam osjecaj da jos vise boli,valjda cepici iritiraju i pojacavaju bol.Kako sprijeciti da mi se vise ne pojavljuju..javljaju se svakih mjesec mjesec i pol,ali ovo sada je najgori sto sam ikada imao,i jos nesto,jel se trebam kretati,lezati,sjediti koje aktivnosti trebam raditi da bi mi bilo lakse...i sto je najgore kada je dan ono setas malkice boli,ali kada legnes spavati kao da je sav pritisak na hemoroidu...Dosadni su,i kako da ih se zauvijek rijesim?????????????
Perica_boy
Novi član
Novi član

Post od Perica_boy »

I jos nesto smeta li,kafa,cigare i pivo kada se izadje Petkom u grad???Iako dva dana stavljam cepice i mazem kao da vise boli,a stavljam cepove 3 puta na dan,mozda trebam smanjiti dozu
Perica_boy
Novi član
Novi član

Post od Perica_boy »

Mislim pivo cu ukinuti ali cigare i kafa to je sastav svakodnevnice...jel smeta???
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Perica_boy napisao:Mislim pivo cu ukinuti ali cigare i kafa to je sastav svakodnevnice...jel smeta???
Da, da, sve to smeta....kafa, cigarete, alkohol, gazirano pice, ljuta i zacinjena hrana, neredovni obroci.........
Probaj sa nevenovim uljem, delotvorno je i to je savet mog gastroenterologa.
Neki ljudi se svesno mire i zlopate sa takvim stanjem jer ne zele da se odviknu losih navika, te i dalje piju kafu na prazan stomak, jedu masnu i zacinjenu hranu, a u pauzi kukaju kako boli, svrbi i krvari :roll: .
Ti sam izaberi sta ces.
Perica_boy
Novi član
Novi član

Post od Perica_boy »

Bio sam kod doktora,upala je zestoka moram primiti 5 injekcija,danas sam primio jednu,mazati sa faktu mascu,cepove pre spavanja,i rastvoriti neki prah i unjemu biti pola sata,da se hemoroidi opustaju,sto je najgore kada god su mi se upalili ja cepove,mast prodje 3 dana i gotovo,tako sam mazao i sada ali dzaba,da mi je znati sta je uzrok toga de se nije moglo smiriti koja je to sila natjerala da je do injekcije doslo?
Odgovori