Sta da radim?? POMOZITE MI!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
raven
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 08, 2005 3:02 am

Sta da radim?? POMOZITE MI!!!

Post od raven »

Imam 22. godine i do sada nisam radjala. Poslednji ciklus sam imala 21.januara, medjutim 17. februara sam imala bolove u predelu donjeg stomaka koji su trajali veoma kratko,a zatim i krvarenje koje je ubrzo prestalo (2 sata). Ocekivani ciklus 21. nisam dobila jos uvek,ali imam konstantne bolove u stomaku i grudima iste kao pred ciklus.... Predpostavljam da sam u drugom stanju,ali se jos uvek nisam usudila da uradim test,jer ne znam sta bih dalje radila. Znam koji su rizici abortusa, ali ne znam sta da radim :cry: Veoma sam zabrinuta i molila bih za bilo kakav savet!!!
Hvala unapred!! :roll:
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od abmarija »

S obzirom na to da je danas 9. mart, prilicno kasnis sa pitanjem ako ne planiras da zadrzis bebu. Idi kod lekara ili uradi test za trudnocu. Ako ne planiras da je zadrzis, preporucujem privatnog lekara jer je u drzavnim ko u klanici.
Srecno.
raven
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 08, 2005 3:02 am

Hvala!

Post od raven »

A da li znate mozda neku pouzdanu, privatnu kliniku? Jer ja stvarno ne znam gde bih mogla da se uputim! :roll: Jos jednom se zahvaljujem!
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm

Post od abmarija »

Poslala sam ti odgovor na privatni mail.
Sunny
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 7:57 am
Kontakt:

Post od Sunny »

abmarija napisao:Poslala sam ti odgovor na privatni mail.
Moze li i meni na mail: [email protected]
Best regards,
S.
Odgovori