ako moze hitno misljenje nekog dr
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 1:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ako moze hitno misljenje nekog dr
moja sestra ima 34 godine,ima hipertenziju vec 9 godina,znaci pritisak joj je konstantno 200/120,pije nifelat retard i presolol,to joj pomogne samo toliko kad popije lek pa par sati malo snizi pritisak,inace kad popije te lekove pocrveni od vrata do stopala,kontrolisala je endokrinu zlezdu,to je ok ,sve ostalo je uglavnom ok,sto se tice hrane ne pazi sta jede,mada jede normalno kao svaki zdrav covek nista posebno masno,jedinu na sta jos mozemo da posumnjamo su zubi,tako smo bar informisani da i to moze biti uzrok hipertenzije....nikako ne mozemo da je nagovorimo da ide kod zubara....da li neko od vas moze da nam da jos neku ideju sta bi mogli da probamo,hvala unapred
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Nifelat joj izaziva to crvenilo. Lecenje hipertenzije je kompleksno, zahteva odredjenu disciplinu od pacijenta, a ja samo mogu da Vam kazem da nadjete u blizini voljnog i strucnog lekara (internistu ili spec. opste medicine), koji se nece ustrucavati da promeni lekove, zahteva profile tenzije i uradi kompletnu dijagnostiku. Ponekad mi se cini da je pored svih antihipertenziva koje imamo na raspolaganju maltene sramota da imamo neregulisanu hipertenziju, posebno kod tako mladih pacijenata.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.