VANREDNO KRVARENJE?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

VANREDNO KRVARENJE?

Post od jamuna »

Videla sam slicno pitanje,ali nije bilo odgovora.Iz tog razloga postavljam temu.
Pila sam LEGRAVAN oko godinu i po,kao sredstvo kontracepcije...onda ga je nestalo u apotekama.Preporucen mi je MICROGYNON 30,kao zamena.I evo trenutno pijem 3. mesec i javilo se krvarenje u sredini ciklusa.Pijem ga redovno,ne prekidam,ali ne znam sta da radim?
U uputstvu pise da se slaba krvarenja mogu javiti i da spontano nestaju nakon nekoliko prvih ciklusa.
Da li to znaci da se uzimanje LEGRAVANA o ranije ne vazi i da ova 3. kutija podpada pod tih prvih nekoliko?
Da li da se vratim na predhodni preparat ili nastavim ovaj?
Sada kazu ima LEGRAVANA.Mada sam sa njim imala pojacanu glad,sto se kod MICROGYNONA ne desava.
Mozda neki treci hormon?STEDIRIL ili STEDIRIL M?
Molim za savet,jer u posetu lekaru cu moci tek u septembru,dotle bi volela da ovo prestane.
Hvala,ako bi mi neki ginekolog odgovorio.
Pozzzz :o
jamuna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 9:42 pm

Post od jamuna »

Da imala sam malo vise vremena da pogledam,ima odgovora,ali nekako slicno a razlicito.Ja se ne mogu odluciti sta mi je ciniti?
Mozda da uzmem neke tablete sa vise hormona?
Ako bi neko od strucnjaka ili onih koji su upuceniji dali neki savet...?
Imam 42 god,dvoje dece i ne zelim vise da radjam,ovaj vid kontracepcije me cini najsigurnijom. :P
Odgovori