opet zlezda

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jelena Arandjelovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 19, 2007 7:37 pm

opet zlezda

Post od Jelena Arandjelovic »

potrudicu se da protumacim svoju dijagnozu, zapravo - zapis sa ultra - zvuka, jer je rukopis....... doktorski, ali trenutno me muci sledece: - imam upalu stitne zlezde i jedan cvoric na njoj. Jos uvek nisam uradila faktore i antitela, niti krvnu sliku, samo sam bila na ultrazvuku i to je ono sto sam zapamtila , one medicinske izraze ne pamtim, u sledecem javljanju cu ih precizirati, ali me zanima da li je u redu sto mi je za pocetak terapije (dok navedeni rezultati ne budu gotovi) dato da pijem demetrin, aspirin 100 i dovicin??? brine me najvise demetrin - dato mi je 2 x dnevno, ali spavam kao drogirana od njega, mozda sto sam tek pocela sa njim, ali ako mozete dajte mi svoje misljenje u vezi ove terapije.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Demetrin 2x1? Ili ste vi jako nervozni, ili je lekar jako "sirokogrud" u propisivanju sedativa...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori