Mucnina

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
skene
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2007 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Mucnina

Post od skene »

Pozdrav svima ! Ako neko zna nesto o ovome i ako hoce bio bi mu jako zahvalan da mi odgovori!
U poslednji mesec dana cesto mi se dogadja to da nocu ne mogu da zaspim zbog mucnine u zelucu. Mogu da kazem da zadnjih dana pocinje i preko dana ali obicno uvece i u toku noci. Ne osecam nikakav bol vec samo mucninu i osecaj da mi je stomak nadut i ako nisam obimno jeo ( kao kamen u stomaku ). Moram dodati i da osecam preskakanje srca , neznam dali se ovo moze dovoditi u vezu sa prethodnim! Sada pocinjem da tripujem da mi je to mozda na nervnoj bazi pa bih vas molio ako nesto znate da mi odgovorite! Hvala unapred !!! :o
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Morate uraditi fizicki pregled kod izabranog lekara, uz EKG i (verovatno) RTG zeluca i dvanaestopalacnog creva, plus lab. analize. Bilo bi besmisleno nabrajati diferencijalno-dijagnosticke opcije, simptomi koje opisujete mogu da budu povezani, ali i odvojeni, kod mnogih bolesti i stanja, od sasvim banalnih, do ozbiljnih.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori