Vichy aktivni koncentrat protiv bubuljica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Vichy aktivni koncentrat protiv bubuljica
U katalogu sam video ovu kremu.Da li je neko probao?
Re: Vichy aktivni koncentrat protiv bubuljica
php napisao:U katalogu sam video ovu kremu.Da li je neko probao?

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 2:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja vec odavno koristim cijelu Normaderm liniju (gel za umivanje, dnevnu i nocnu kremu) i prezadovoljna sam. U sushtini mi je ten chist, ali imam masnu kozhu i pore, tako da mi ovi proizvodi bash bash odgovaraju.php napisao:U katalogu samo stavili aktivni koncentrat protiv bubuljica Normaderm.Cackao sam po netu i to je valjda Normaderm Concentrate actif anti-imperfections.

Taj aktivni koncentrat je za one koji imaju malo problematichniju kozhu i mislim da se koristi samo za odredjene djelove lica, nisam sigurna. Sve u svemu, u svakoj apoteci koja radi sa Vichy-jevim proizvodima ce znati da ti objasne shto chemu sluzhi, tako da necesh imati nikakvih problema.

"Take my dreams, childish and weak at the seams... Please don't analyse, please just be there for me..."
Vichy aktivni koncentrat koristim vec duze vreme i stavljam ga direktno na bubuljicu! Postepeno isusuje bubuljicu ali onako fino, ne stvrdne je, ako me razumete sta hocu da kazem! U sustini nije los proizvod, ali ni nema neke extra mega giga rezultate! I traje jako dugo, mesecima, naravno ako ne preterujete sa stavljanjem