Vichy aktivni koncentrat protiv bubuljica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
php
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 7:41 pm

Vichy aktivni koncentrat protiv bubuljica

Post od php »

U katalogu sam video ovu kremu.Da li je neko probao?
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: Vichy aktivni koncentrat protiv bubuljica

Post od mirja »

php napisao:U katalogu sam video ovu kremu.Da li je neko probao?
:cry: pa kako se zove krema! :wink:
php
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 7:41 pm

Post od php »

U katalogu samo stavili aktivni koncentrat protiv bubuljica Normaderm.Cackao sam po netu i to je valjda Normaderm Concentrate actif anti-imperfections.
Princezica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 2:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Princezica »

php napisao:U katalogu samo stavili aktivni koncentrat protiv bubuljica Normaderm.Cackao sam po netu i to je valjda Normaderm Concentrate actif anti-imperfections.
Ja vec odavno koristim cijelu Normaderm liniju (gel za umivanje, dnevnu i nocnu kremu) i prezadovoljna sam. U sushtini mi je ten chist, ali imam masnu kozhu i pore, tako da mi ovi proizvodi bash bash odgovaraju. :wink:
Taj aktivni koncentrat je za one koji imaju malo problematichniju kozhu i mislim da se koristi samo za odredjene djelove lica, nisam sigurna. Sve u svemu, u svakoj apoteci koja radi sa Vichy-jevim proizvodima ce znati da ti objasne shto chemu sluzhi, tako da necesh imati nikakvih problema. :wink:
"Take my dreams, childish and weak at the seams... Please don't analyse, please just be there for me..."
jovajna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 12:07 pm

Post od jovajna »

Vichy aktivni koncentrat koristim vec duze vreme i stavljam ga direktno na bubuljicu! Postepeno isusuje bubuljicu ali onako fino, ne stvrdne je, ako me razumete sta hocu da kazem! U sustini nije los proizvod, ali ni nema neke extra mega giga rezultate! I traje jako dugo, mesecima, naravno ako ne preterujete sa stavljanjem
Odgovori