beta ha ce ge

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
merijet
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 22, 2007 3:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

beta ha ce ge

Post od merijet »

Juce sam radila BETA HA CE GE,iznosi 128.Moze li mi neko pomoci i reci u kojoj sam nedelji.hvala
hermana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 6:04 pm

Post od hermana »

draga merijet ne mogu ti pomoći jer nisam baš sigurna u ovaj broj ali mislim da je sami početak, verovatno početak pete nedelje, opet kažem laik sam i nemoj ovo uzeti za ozbiljno, ono što sam htela da tee pitam je koliko ti kasni odn.koji dan ciklusa si radila betu? I meni kasni pa vidoh da si nekom gore rekla da je baby rapid bio nepouzdan kod tebe, a i ja sam odradila već 4 rapida i od toga tri trake i jednu pločicu i kod mene trake pokazuju ali tek posle pola sata bledu jedva vidljivu drugu crticu, više kada se okrene i gleda sa strane a ovaj četvrti je negativan pa ne znam šta da mislim. Inače ciklusi su mi tačni 24-26 dana a danas mi je 29 dan i još je nemaa a bojim se da odem da odradim betu. Radjena mi je insemenacija, želim bebu i ne znam zašto ti uopšte ovo pišem..................................valjda da se izjadam nekome....................tako mi je lakše............izvini :oops:
hermana
Stalni član
Stalni  član

Post od hermana »

draga merijet ne mogu ti pomoći jer nisam baš sigurna u ovaj broj ali mislim da je sami početak, verovatno početak pete nedelje, opet kažem laik sam i nemoj ovo uzeti za ozbiljno, ono što sam htela da tee pitam je koliko ti kasni odn.koji dan ciklusa si radila betu? I meni kasni pa vidoh da si nekom gore rekla da je baby rapid bio nepouzdan kod tebe, a i ja sam odradila već 4 rapida i od toga tri trake i jednu pločicu i kod mene trake pokazuju ali tek posle pola sata bledu jedva vidljivu drugu crticu, više kada se okrene i gleda sa strane a ovaj četvrti je negativan pa ne znam šta da mislim. Inače ciklusi su mi tačni 24-26 dana a danas mi je 29 dan i još je nemaa a bojim se da odem da odradim betu. Radjena mi je insemenacija, želim bebu i ne znam zašto ti uopšte ovo pišem..................................valjda da se izjadam nekome....................tako mi je lakše............izvini :oops:
hermana
Stalni član
Stalni  član

Post od hermana »

eto koliko sam sludjena :o ne znam ni šta radim
merijet
Stalni član
Stalni  član

Post od merijet »

bojim se da ti ne mogu pomoci,jedino sto mogu da ti preporucim je da uradis Gramem,prva jutarnja mokraca ili beta-ha ce ge,pa sta je tu je..zivot tece dalje i daje nove sanse...Zelim ti sve najbolje..Pozdrav
merijet
Stalni član
Stalni  član

Post od merijet »

Nisam ti odgovorila na pitanje,uh..Betu sam radila 7 dana od izostanka menstruacije,ali mislim da tebi takodje vec moze pokazati...
hermana
Stalni član
Stalni  član

Post od hermana »

Beta HCG
racunaju se nedelje od zaceca

3 weeks (5-50 mIU/cc)
4 weeks (4-426 mIU/cc)
5 weeks (19-7,340 mIU/cc)
6 weeks (1,080-56,500 mIU/cc)

negde sam ranije videla celu tabelu ali ne mogu da se setim gde, mada nadam se da će ti i ovo značiti. Pozdrav i želim ti lepu i laku trudnoću
merijet
Stalni član
Stalni  član

Post od merijet »

hvala na tebeli,ali imam jedan problem!Ne razumem je :-? Ako ti nije tesko reci mi njeno znacenje.Pozdrav
hermana
Stalni član
Stalni  član

Post od hermana »

već sam rekla da nisam iskusna ali kako ja ovo shvatam ti si ostala trudna pre oko četiri nedelje, što znači da si trudna 6 nedelja, ne znam na koliko dana su ti ciklusi. ah mi laici bijemo glavu a dr.pedja ga nema nigde da pomogne.
merijet
Stalni član
Stalni  član

Post od merijet »

izgleda da mu nije zanimljiva ova tema.Hermana smem li da pitam sta se desava kod tebe?Ima li nekih novosti?
hermana
Stalni član
Stalni  član

Post od hermana »

ništa još uvek, obzirom da trudnoću čekam 7 godina baš mi je lepo da se malo nadam ali s druge strane nešto i sumnjam da je to trudnoća, bili bi testovi malo jasniji da jeste, pre pomišljam da folikul uopšte nije ni pukao ili da se eventualno opet pojavila neka cista. Kako se ti osećaš, šta imaš od simptoma, mora da je jako lepo biti trudnica, uh jedva čekam. Uživaj
Odgovori