sta je najzdravije doruckovati kada idete ujutru na posao

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 12:00 am

sta je najzdravije doruckovati kada idete ujutru na posao

Post od mak »

cesto sam ujutru u problemu jer htela ne htela zavrsim u pekari i najdem se testa
sta doruckovati, a da moze da se nosi na posao?
mama-bu2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 22, 2006 5:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama-bu2 »

Nemoj nista da se brines za dorucak jedi sta god hoces, on i treba da ti bude bogat kalorijama. Bolje se dobro nadoruckuj a veceru izbaci i resi problem.
adja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 11, 2006 8:03 am

Post od adja »

mama-bu2 napisao:Nemoj nista da se brines za dorucak jedi sta god hoces, on i treba da ti bude bogat kalorijama. Bolje se dobro nadoruckuj a veceru izbaci i resi problem.
ne slazem se s ovim.mislim da ujutru treba da se pije vocni prirodni sok i voce bilo koje voce do podne.
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Re: sta je najzdravije doruckovati kada idete ujutru na posa

Post od Gordy »

mak napisao:...
sta doruckovati, a da moze da se nosi na posao?
Mozete sebi uvece pripremiti sendvic kod kuce, posto ga sami pravite znate sta volite da jedete pa cete to i staviti u njega. Uvijte ga u S-foliju i ostavite u frizideru. Tako ujutro ne razmisljate o tome, vec kada krenete na posao, samo ga "pokupite" iz frizidera. :wink:

Takodje, mozete kupiti sebi vocni jogurt, koji se lako nosi, a hranjiv je.

Za sada mi je samo ovo palo na pamet! :lol:

Pozdrav!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
flower
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 18, 2006 1:13 pm

Post od flower »

Ja najcesce pravim sendvic prije polaska na posao. Pravim ga od integralnog peciva (kupim ili sama pravim) sa kajmakom i pecenicom ili pilecim prsima. Uvijek uz to ponesem bar 2 vocke (sada jabuka, narandza ili banana). To je dorucak koji mi najvise prija.
Ako pravim pecivo kuci onda koristim integralno brasno (razano, heljdino ili neko drugo), dodam mekinje psenicne, sjemenke suncokreta, bundeve, susama i lana. Dodam malo praska za pecivo i pecem u obliku tankih lepinjica. Kolicinu brasna i ostalih sastojaka biram proizvoljno i uvijek ispadne ukusno.
plasim_se
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 12:23 am

Post od plasim_se »

Dorucak treba da bude bogat kalorijama. Ali se treba potruditi da te kalorije budu "kvalitetne". Dakle nekakav dorucak u kom dominiraju proteini bi trebalo da zavrsi posao...
Ako nemate puno vremena za pripremu dorucka, mislim da bi idealno bilo da pojedete konzervu tunjevine (ili pola, ako ne mozete bas celu :) ) ili isprzite jaja i pojedete neku vocku...
Pozdrav!
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Ja ujutro jedem pahuljice sa mlekom a na posao ponesem sendvic koji sama pripremim vece pre toga. Ponesem jos 2,3 vocke, nekad i vocni jogurt, ili koji slatkis.
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

najbrži i najlakši za pripremu
bio bi musli-pahuljice sa jogurtom (ako kasnite na posao)
kako nije baš kaloričan , neka užina (oko 10-11h) se podrazumeva.
Oduvek ( još od osnovne škole) sam davao prednost sendvičima napravljenim kod kuće u odnosu na brzu hranu sumnjivog kvaliteta sa ulice.
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od vuksa »

ovsene pahuljice za dorucak
Odgovori