cesto sam ujutru u problemu jer htela ne htela zavrsim u pekari i najdem se testa
sta doruckovati, a da moze da se nosi na posao?
sta je najzdravije doruckovati kada idete ujutru na posao
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: sta je najzdravije doruckovati kada idete ujutru na posa
Mozete sebi uvece pripremiti sendvic kod kuce, posto ga sami pravite znate sta volite da jedete pa cete to i staviti u njega. Uvijte ga u S-foliju i ostavite u frizideru. Tako ujutro ne razmisljate o tome, vec kada krenete na posao, samo ga "pokupite" iz frizidera.mak napisao:...
sta doruckovati, a da moze da se nosi na posao?

Takodje, mozete kupiti sebi vocni jogurt, koji se lako nosi, a hranjiv je.
Za sada mi je samo ovo palo na pamet!

Pozdrav!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Ja najcesce pravim sendvic prije polaska na posao. Pravim ga od integralnog peciva (kupim ili sama pravim) sa kajmakom i pecenicom ili pilecim prsima. Uvijek uz to ponesem bar 2 vocke (sada jabuka, narandza ili banana). To je dorucak koji mi najvise prija.
Ako pravim pecivo kuci onda koristim integralno brasno (razano, heljdino ili neko drugo), dodam mekinje psenicne, sjemenke suncokreta, bundeve, susama i lana. Dodam malo praska za pecivo i pecem u obliku tankih lepinjica. Kolicinu brasna i ostalih sastojaka biram proizvoljno i uvijek ispadne ukusno.
Ako pravim pecivo kuci onda koristim integralno brasno (razano, heljdino ili neko drugo), dodam mekinje psenicne, sjemenke suncokreta, bundeve, susama i lana. Dodam malo praska za pecivo i pecem u obliku tankih lepinjica. Kolicinu brasna i ostalih sastojaka biram proizvoljno i uvijek ispadne ukusno.
Dorucak treba da bude bogat kalorijama. Ali se treba potruditi da te kalorije budu "kvalitetne". Dakle nekakav dorucak u kom dominiraju proteini bi trebalo da zavrsi posao...
Ako nemate puno vremena za pripremu dorucka, mislim da bi idealno bilo da pojedete konzervu tunjevine (ili pola, ako ne mozete bas celu
) ili isprzite jaja i pojedete neku vocku...
Pozdrav!
Ako nemate puno vremena za pripremu dorucka, mislim da bi idealno bilo da pojedete konzervu tunjevine (ili pola, ako ne mozete bas celu

Pozdrav!