ginekologija-pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
ginekologija-pomoc
Molim vas da mi pomognete.Imam 27 god.Koristim kontracepcione pilule Legravan.Na usnama blizu klitorisa kao da mi se ogulio prvi sloj koze i kao da se malo rascepala koza i to mnogo svrbi.Nemam nikakve druge promene,ali to se desava sa vremene na vreme.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I ja sam to imala, i odvratno je i peče i povezivala sam sa ginekološkim problemima ali to uopšte nisu.
Što se više češeš a tera ta sve će više da se tanji kožica i da bude gore.
Ja sam to imala sa vremena na vreme i nije bilo strašno samo neprijatno.
A onda sam dobila ovčje boginje baš na ovaj dan prošle godine (09.05) i kad su na tu istanjenu kožu od češanja plus izašle mnogo sitnih boginjicam ja sam htela da urlam, i jesam, nisam mogla da zaspim, em bolesna em umorna, išla sam ujutru kod ginekologa samo mi da nešto sva u krečnom mleku, mislila sam da ću da umrem koliko je to peklo bolelo štrecalo, to je bilo strašno.
A onda sam morala da prestanem da češam, i bilo je strašno još neki 12h i počelo da bude malo bolje koliko da mogu da spavam.
Od tada više se nikada ne češem, i više nemam nikakvih problema.
Što se više češeš a tera ta sve će više da se tanji kožica i da bude gore.
Ja sam to imala sa vremena na vreme i nije bilo strašno samo neprijatno.
A onda sam dobila ovčje boginje baš na ovaj dan prošle godine (09.05) i kad su na tu istanjenu kožu od češanja plus izašle mnogo sitnih boginjicam ja sam htela da urlam, i jesam, nisam mogla da zaspim, em bolesna em umorna, išla sam ujutru kod ginekologa samo mi da nešto sva u krečnom mleku, mislila sam da ću da umrem koliko je to peklo bolelo štrecalo, to je bilo strašno.
A onda sam morala da prestanem da češam, i bilo je strašno još neki 12h i počelo da bude malo bolje koliko da mogu da spavam.
Od tada više se nikada ne češem, i više nemam nikakvih problema.
A da posetite svog ginekologa i vidite o cemu se zapravo radi?
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet