Proširene vene!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Izvini ali koji ti je to doktor koji te nije poslao da uradiš spermogram :o a imaš takve probleme ? Ne mora ni da tražiš od njega uput idi kod lekara opšte prakse i traži uput da uradiš spermogram ili na kraju krajeva otidji u neku privatnu laboatoriju, tamo ti ni ne treba uput samo platiš , daš spermu i neka ti to neko pogleda ili oni tamo u laboratoriji ili nadji nekog doktora !

Baš mi čudno da nisi radio spermogram :roll: !!

Ako ovo 22 pored tvoga imena znači tvoje godine pitam te da li tvoji roditelji znaju za tvoj problem ?
ivan22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 7:25 pm

Post od ivan22 »

svakako da znaju za moj problem,isao sam u privatnu kliniku i samo to odradio,znam ako opet odem da me nece poslati na operaciju jer neznam zasto ne zele,a doktori u drzavnim njima mi se bas i ne ide
SQL
Aktivan član
Aktivan član

Post od SQL »

Pa ako mene pitaš spermogram si već trebao odraditi ! Za ostalo na žalost ne mogu ti dati odgovor !
ivan22
Novi član
Novi član

Post od ivan22 »

otici su u drugu privatnu polikliniku za nekoliko dana,i nada se da ce me operisati uskoro jer me boli i kad želim pogledati vece jako me bole dok ih diram,uradit cu sve
SQL
Aktivan član
Aktivan član

Post od SQL »

Ako hoćeš moj savet a vezno za privatne klinike : uradi to u državnoj ustanovi !
Mnoge te privatne klinike nemaju osnovne stvari iako se reklamiraju da su svemoguće.

Na kraju krajeva ti odlučuješ :roll: !
ivan22
Novi član
Novi član

Post od ivan22 »

danas sam radio analize krvi,dali je moguce da mi je krvna slika loša jer imam varikoklu?
SQL
Aktivan član
Aktivan član

Post od SQL »

Nije moguće !
Odgovori