male braon kuglice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vhancik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 06, 2007 6:38 pm

male braon kuglice

Post od vhancik »

Imam pitanje na koje bi zelela da mi odgovorite, dakle ja sam Vesna imam 20 godina, zivim sa muzem vec osam meseci, koristimo kondome povremeno, desilo se da je jednom zavrsio u meni pre dve nedelje, i od tada mi se dva puta desilo da nakon mokrenja kada se brisem toaletnim papirom, pronadjem malu braon malu kuglicu na toaletnom papiru nalik sekretu iz nosa izuzetno malih dimenzija. Malo sam uplasena da odem ginekologu pa mi je ovo laksi nacin.
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

Imas sticky koji objasnjava kako se postavljaju pitanja na forumu - lekarima je tako lakse da ti odgovore, imaju potpunije informacije.
Pomoglo bi ako bi uz sve to rekla i koji dan ciklusa je bio kada vam se desio sex bez zastite (ako je bio bez zastite).
Sta te tacno plasi? Postoji mogucnost da se radi o jednom od ranih simptoma trudnuce, ali bez dodatnih informacija tesko da ce moci mnogo da ti pomognu. U svakom slucaju ne bi trebalo da se plasis odlaska kod ginekologa.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Da može da se desi da je to prvi simptom trudnoće i ujedno pretećeg pobačaja.
Ja sam to imala u prvoj trudnoći, posle 5 dana je prestalo i rodila zdravo dete.
Druga trudnoća isto tako počela i završila spontanim, idi kod ginekologa što pre.
Slika
vhancik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 06, 2007 6:38 pm

Post od vhancik »

Dan pre zavrsetka ciklusa.
Odgovori