kancer debelog crijeva

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Radoslav123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 19, 2006 11:01 pm

kancer debelog crijeva

Post od Radoslav123 »

Deda mi je trenutno u bolnici, ljekari kazu da "nije u redu", obisao je tri doktora i nijedan nije rekao isto, ali mi smo zakljucili da je to rak debelog crijeva sa metastazom na jetri, da li je neko od vas imao slicnih slucajeva, a da je bio izlijecen?
joldicka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od joldicka »

Moj tata je operisan od raka debelog creva pre godinu i cetiri mesea i za sada je sve ok, nije bilo metastaze.

Moj savet je puno vere i slediti savete doktora.
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Gandra »

Mom ujaku je pre godinu dana operisan karcinom debelog creva sa metastazama na jetri, operisan na I hiruskoj klinici u Bgd, doktor koji ga je operisao rekao je da mu se ne svidjaju metastaze na jetri, posle hemioterapije vezano za jetru bilo mu je jako dobro medjutim zadnjih deset dana mi je sve losije i losije.Zelim ti puno srece!!!
darjana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 11:07 pm

Post od darjana »

pozdrav
jedan moj prijatelj je operisao rak debelog crijeva,na otpusnoj listi sam procitala da pise C20 i D12
da li neko moze reci sta to znaci -moram napomenuti da sam to procitala na brzinu,pa ako nije dovoljno za konkretan odgovor opet hvala
Odgovori