molim pomoc krvarenje u 12-toj sedmici

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
adisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2005 6:45 pm

molim pomoc krvarenje u 12-toj sedmici

Post od adisa »

ja zivim u americi .zatrudnila sam putem IVF i sad sam u 12-toj sedmici trudnoce.sinoc sam bila u hitnoj jer sam imala krvarenje koje nije stajalo oko 30 minuta.jacina toka je bila kao kad mokris.ultrazvuk je pokazao da je beba uredu i ima otkucaj srca,medjutim meni su rekli da neznaju uzrok zasto se to desava.jedino mogu da prate da je beba uredu i to je sve.ja nisam imala nikakvih bolova niti grceva a to je znak pobacaja.nedaju nikakve lijekove a ja se trudim da nista ne uzimam.neznam sta da radim.
doktori mi kazu da nemogu nista da naprave da bi sprijecili krvarenje ili nedaj boze pobacaj.sta da radim?
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Sit tight and wait...it's not easy after IVF go throught all these fears and thoughts...but it's the only right step. Be positive...if US showed viable pregnancy I would relax until I see my gynecologist again.
Good luck.
ObGyn, CA
Odgovori