Preporucite ginekologa!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Duskica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Preporucite ginekologa!

Post od Duskica »

Posto mi vise ne pada na pamet da se lecim kod lekara iz drzavnih ustanova,ja bih molila da mi preporucite nekog privatnog ginekologa.Vazno mi je da je zensko,da ti objasni sve vezano za neki problem,i da ima vremena za 2 pitanja,a da te ne najuri iz ordinacije.I ,ako je moguce,da nije preskupa.Mozda trazim previse,ali ako neko slucajno poznaje ovakvog ginekologa neka javi,makar na pp.Hvala unapred!
Korisnikov avatar
Olja 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 9:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Olja 86 »

Ja bih mogla da ti preporučim doktorku Milenu Veljković iz Doma zdravlja, i doktora Vukilića (ne znam mu ime) koji radi u bolnici i privatno.
Ja sam jako zadovoljna, ali ja sam iz Niša, nisi napisala grad u kom živiš a vrlo je bitno.
Anastasija, mamino najveće blago - 28.05.2005.

Promenila nick iz Dr. Olja u Olja 86
Duskica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Post od Duskica »

Olja hvala na odgovoru,ali ja sam iz Bg.
roda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 11, 2007 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od roda »

Duskice,
nemoj biti ogorcena na sve lekare iz drzavnih ordinacija.Znam da postoje
i losi ali dobrih,svakako ima dovoljno.Promeni Dom zdravlja (mislim da se to moze).Ja ne zivim vise u Beogradu ali me za prvu trudnocu vezu samo lepi susreti sa doktorima upravo iz drzavnih ordinacija.Ovde gde sada zivim,veruj mi,puno je losije.Jedva cekam da se sretnem sa svojom Dr Novicic iz Doma zdravlja "Sumice" jer sam ponovo trudna.To je ujedno i moj predlog.Sve najbolje pa se mozda vidimo kod iste doktorke na leto.
tajci66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 8:21 am

Post od tajci66 »

Ja vec dve godine ne zivim u BG,ali bih ti od srca preporucila doktorku Veru Odanovic u DZ "Vracar".Ona je sve ono sto jedna pacijentkinja koja dodje kod ginekologa,ocekuje od svog doktora,znaci :dobar pristup pacijentkinji,pazljiva,uvek spremna da saslusa i posavetuje i sto je najvaznije od svega JAKO,JAKO STRUCNA.Ako si u finansijskoj mogucnosti mozes da zakazes i pregled kod nje u privatnoj ordinaciji "Eterna" ul.Safarikova br ?(mozes preko interneta da nadjes broj tel.i adresu,zaboravila sam).Ona u ordinaciji radi samo ako ima zakazano,nije stalno tamo.Sad se sigurno pitas zasto sam ti preporucila privatnu ordinaciju?Evo zasto.Ako odes u dom zdravlja i udjes u hodnik gde je ginekologija,pogledas,vidis ispred jedne ordinacije puno pacijentkinja a ispred drugih mnogo,mnogo manje,....onda znas gde treba da ides!!!I ja sam prvi put otisla kod nje u DZ,kasnije sam saznala da radi privatno zato sam isla tamo.Ipak,mnogo znaci kad mozes sa svojim doktorom da razgovaras bez vremenskog ogranicenja!!!
U svakom slucaju,izbor moras da napravis sama...SRECNO!!!
tajci66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 8:21 am

Post od tajci66 »

Za Duskica

Sad sam tek videla da ti trazis da kod nekog doktora ides privatno zato onaj deo pisma u kome pisem o DZ ne vazi :-? Posto ona radi i privatno,ja je svakako preporucujem!
Odgovori