Bolovi u glavi
Bolovi u glavi
Ima vec 15-ak dana kako osecam cudne bolove u glavi. To je zarenje u predelu slepocnica, tup bol iznad cas leve, cas desne obrve, koji se siri ka uhu. To traje 15-30min. Ponekad imam osecaj i da mi trne obrazi. KKS je u redu, pritisak isto. Nikada do sada nisam osecala takve glavobolje. Nemam vrtoglavice niti problema sa vidom. Pila sam pilule za kontracepciju i prestala sam ih piti zbog toga. Ponekad osecam i polove u potiljku. Jako sam zabrinuta zbog toga i molim vas recite mi kod kog lekara prvo treba da odem i sta to moze biti. Hvla unpred.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ja Vam necu reci nista osim da ste promasili podforum i da bih ja prvo uradio licno pregled, a tek potom odlucio da li najpre kod oftalmologa, da li kod neurologa, itd... (mozete me nazvati na telefon ako misliote da ikako mogu da Vam pomognem vise od ovoga),
Koristim priliku da i ovim primerom ukazem na to koliko je pogresna organizacija foruma. Po ko zna koji put se postavljaju pitanja u pogresnim podforumima, sto nije greska pacijenata (nisu oni duzni da se sami "upucuju" kod specijalista...), vec je koncepcijski promasaj autora sajta.
Koristim priliku da i ovim primerom ukazem na to koliko je pogresna organizacija foruma. Po ko zna koji put se postavljaju pitanja u pogresnim podforumima, sto nije greska pacijenata (nisu oni duzni da se sami "upucuju" kod specijalista...), vec je koncepcijski promasaj autora sajta.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.