Krvarenje u sredini meseca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Krvarenje u sredini meseca

Post od PIPICA »

Vec dva meseca mi se desava da na sredini meseca prokrvarim.Traje dva dana i stane .Prvi put sam bila na pregledu i sve je bilo ok.Razlog zbog cega je do toga doslo se ne zna.Zanima me da li je moguce da je ovulacija?Ja sam uzasan panicar i strasno se nerviram zbog toga.Molim za savet !!!!!
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Hoće nekad ovulacija da izazove to blago i kratko krvarenje.
Tu je prskanje folikulovog meška (jao možda grešim za ovo sad ali sam sigurna da nešto prska) i prilikom prskanja ponekad može da bude malo krvi.
Slika
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

@ pipica: u prvoj fazi ciklusa iz jajnog folikula se luci estrogen, a kad tokom ovulacije folikul prsne nivo estrogena opada. A ako opadne maaalo vise nego sto je uobicajeno hoce da se desi ovo intermenstrualno krvaruckanje. Nista strasno, nemoj da te brine.

[off]
@ OljaA: Imas li jos ovih mudrijaskih knjiga.... Slika
Tu je prskanje folikulovog meška (jao možda grešim za ovo sad ali sam sigurna da nešto prska)...
je l' to ko kad je jedan pric'o vic, na sledeci nacin :
bili amer, rus i nash i ne znam sta se tacno desilo, al' znam da ih je ovaj nash zaj_ _ _ _ ? Slika
al' nemoj da ti bude neprijatno! keep going!!! keep going!!! Slika [/off]

Slika , jane_doe
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Hahaha, ma čitala sam ja o tome kada sam išla u školu ali sam zaboravila ali sam htela da pomognem pa sam to napisala, sve u svemu htela sam da kažem da nema razloga za brigu jer i meni se to dešavalo ( ponekad), pa drugarici i to je normalno.
Pozdrav :wink:
Slika
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

Hvala na pomoci.Zanima me koliko to moze da traje vremenski i da li je normalno da je boja bas crvena.Bas sam u haosu!!!!
Odgovori