potrebna pomoc

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
svrle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 7:42 pm

potrebna pomoc

Post od svrle »

Imam 18 godina i zovem se Sreten.Imam problema sa losim zadahom,suva su mi usta tokom celog dana iako pijem mnogo vode,i nikako da se resim tog problema.Imam sve zube zdrave i redovno perem zube,bris grla mi je ok,pa su mi rekli da pitam na ovoj sekciji foruma za pomoc.Svaki savet dobro dosao.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Lab analize i RTG zeluca i dvanaestopalacnog creva. ORL pregled i saniranje eventualno hronicne upale krajnika. Ispiranje zdrela (grgoljenje) 3% rastvorom hidrogena 1-2 puta dnevno, plus Hibidex rastvor 1x dnevno.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
svrle
Novi član
Novi član

Post od svrle »

a kako da jel mozete da mi kazete kada je najbolje da ispiram grlo i usta sa hidrogenom,jer ujutro i uvece ili kako?I ako mozete da mi kazete za koliko cu odprilike da primemtim neko poboljsanje?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

hidrogen moze posle svakog obroka, a poboksanja su maltene prisutna odmah. Proverite da nemate neki gingivalni dzep, kod stopatologa.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
svrle
Novi član
Novi član

Post od svrle »

Hvala na savetima.Vec primecujem poboljsanja.
Odgovori