Osecaj kao da imam pesak u oku

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Osecaj kao da imam pesak u oku

Post od Padmé »

Od prekjuce mi se javio ovaj osecaj na levom oku, desno je OK.
Posla sam u DZ i bila spremna da platim pregled (500 din.),jer mi je knjizica neoverena, a inace sam njihov pacijent, al sestre su bile uzasno neljubazne :evil: , rekle su da cekam, mozda me neki od lekara primi ?
BTW radi se o najboljem DZ u Srbiji "Savski venac", bar oni kazu da su proglaseni najboljim, na sta tek lice drugi ?
Tako da sam odustala s obzirom da oko nije crveno, nateklo i sl., samo to zuljanje kad zatvorim oko.
Zvala sam privatne ocne klinike tamo je pregled od 20 evra, pa navise.
Elem, na kraju sam kupila "hemokulin" koji sam juce ukapala 4x, nastavicu i danas.
Neki promena nema - ni nabolje, ni nagore.
Malo mi je frka jer se ipak radi o oku, ide vikend i 1. maj, a knjizicu mogu da overim tek oko 10. 5.
Da li je neko imao slican problem, sta mislite da li je terapija dobra ?
Pozdrav :D
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Najverovatnije imate ili infekciju ili strano telo,subtarzalno,ispod kapka.
Terapija koju koristite nije preporucljiva u takvom slucaju,moracete ipak do oftalmologa.
Pozdrav!
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Samo da se prijavim.
Oko mi je proslo, sinoc kasno. :D
Pre toga sam bila u gradu i zuljalo me, kad sam dosla kuci, odjednom sam shvatila da mogu da zatvorim kapak, cak i vrlo snazno i da ne osetim nista. :P
Kako je naglo pocelo, tako je naglo i proslo, da li su kapi doprinele, tome, ko ce znati, stavljacu ih jos danas.
Najvaznije je da sam OK. 8)
Klio hvala vam na brzom odgovoru !
Sve najbolje
Odgovori