Hormoni...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:31 pm

Hormoni...

Post od PLESAČICA »

Moze li prilikom uzimanja hormona,koje sam uzimala da bi mi menstruacija postala redovna, da dodje do nastanka pristica, ili do nekog osipa slicnoj infekciji?HVALA
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

Moram da Vas pitam. Dali imate prištiće po čitavom telu ili samo na tj. oko mesta uboda vene pri vađenju krvi!? Jesu li promene u nivou ili iznad okolne kože, da li svrbe ili ne?! Itd.Itd.
Da li plešete "Belly dance", u kom slučaju morate da oslabite da bi ste regulisali ciklus.

Pozdrav Dr PeđaDj
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

PedjaDj napisao:Moram da Vas pitam. Dali imate prištiće po čitavom telu ili samo na tj. oko mesta uboda vene pri vađenju krvi!? Jesu li promene u nivou ili iznad okolne kože, da li svrbe ili ne?! Itd.Itd.
Da li plešete "Belly dance", u kom slučaju morate da oslabite da bi ste regulisali ciklus.

Pozdrav Dr PeđaDj
Imam bubuljice sitne na celu, pokoja crvena, i kao flekice crvene na nosu, sve je sitno, ne svrbi nista!"Belly dance", to mi bas nije jasno:)?ja sam mrsava ako ste pod ovim mislili na debljinu!HVALA PUNO
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

PLESAČICA napisao:
PedjaDj napisao:Moram da Vas pitam. Dali imate prištiće po čitavom telu ili samo na tj. oko mesta uboda vene pri vađenju krvi!? Jesu li promene u nivou ili iznad okolne kože, da li svrbe ili ne?! Itd.Itd.

Pozdrav Dr PeđaDj
Imam bubuljice sitne na celu, pokoja crvena, i kao flekice crvene na nosu, sve je sitno, ne svrbi nista!"Belly dance", to mi bas nije jasno:)?ja sam mrsava ako ste pod ovim mislili na debljinu!HVALA PUNO

PS sta je dobro za jacanje imuniteta?HVALA OPET
Odgovori