Hormoni...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Hormoni...
Moze li prilikom uzimanja hormona,koje sam uzimala da bi mi menstruacija postala redovna, da dodje do nastanka pristica, ili do nekog osipa slicnoj infekciji?HVALA
Imam bubuljice sitne na celu, pokoja crvena, i kao flekice crvene na nosu, sve je sitno, ne svrbi nista!"Belly dance", to mi bas nije jasno:)?ja sam mrsava ako ste pod ovim mislili na debljinu!HVALA PUNOPedjaDj napisao:Moram da Vas pitam. Dali imate prištiće po čitavom telu ili samo na tj. oko mesta uboda vene pri vađenju krvi!? Jesu li promene u nivou ili iznad okolne kože, da li svrbe ili ne?! Itd.Itd.
Da li plešete "Belly dance", u kom slučaju morate da oslabite da bi ste regulisali ciklus.
Pozdrav Dr PeđaDj
PLESAČICA napisao:Imam bubuljice sitne na celu, pokoja crvena, i kao flekice crvene na nosu, sve je sitno, ne svrbi nista!"Belly dance", to mi bas nije jasno:)?ja sam mrsava ako ste pod ovim mislili na debljinu!HVALA PUNOPedjaDj napisao:Moram da Vas pitam. Dali imate prištiće po čitavom telu ili samo na tj. oko mesta uboda vene pri vađenju krvi!? Jesu li promene u nivou ili iznad okolne kože, da li svrbe ili ne?! Itd.Itd.
Da li plešete "Belly dance", u kom slučaju morate da oslabite da bi ste regulisali ciklus.
Pozdrav Dr PeđaDj
PS sta je dobro za jacanje imuniteta?HVALA OPET