Modrice po nogama

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
opticica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 29, 2006 8:36 am

Modrice po nogama

Post od opticica »

Ne znam da li je ovo pravo mesto za temu....
Kao devojci su mi se jednog dana pojavile silne modrice po nogama, isla sam na sva ispitivanja i sve je bilo u redu. Jedino su mi rekli da imam nasledno losu cirkulaciju i da mi je od toga, da sam "zacepljena".
Sad mi se takodje iz cista mira pojavi po neka modrica.
Medjutim ono sto me muci je to sto mi se na nogama na par mesta pojavilo nesto kao modrica, a nije modrica, vise deluje kao prljavo, crno, kao neka fleka koja stoji mesecima, onako siva, bas deluje kao prljava fleka. Ima li neko ideju sta bi to moglo biti i da li bih trebalo necim da mazem ili slicno.
Hvala unapred.
mgam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 29, 2007 9:08 pm

Post od mgam »

Po nekom mom mišljenju,ali i iz ličnog iskustva,ništa ne koristi na svoju ruku bez predhodnog saveta doktora.Ja bih,da sam na tvom mestu,obratila se vaskularnom hirurgu.Verujem da nije ništa strašno,ali ipak stručno lice je tu da odredi terapiju i,eventualno,neko dalje lečenje.Pozdrav i javi šta je bilo. :D
Odgovori