Citala sam vas text o triple testu i amniocentezi i mnogo ste me ohrabrili svojim izjavama.Ako budete imali malo vremena da mi odgovorite na neka pitanja koja me zanimaju bicu vam zahvalana a ako ne razumem da ste zauzeti.Ja imam zakazanu Amnio za 24 april.Moj rezultat triple testa je 1\ 254.ja i suprug smo radili kariotip i genetski smo obadvoje zdravi.Ja imam 34 god ,2 zdrava deteta i 3 spontana.Sada kada sam u 16 nedelji zanima me koliko je los moj rezultat?Kolike su moje sanse da se dete rodi sa genetskom anomalijom?Da li je moja odluka za Amnio ispravna?Koja su moja prava kao roditelja ako se utvrdi da nosim dete sa gen.anomalijom.Ja iskreno psihicki ne bih podnela da rodim bolesno dete i sami ste naveli dosta primera da ne nabrajam.
Razlog sto vas pitam je taj da sam dosta info nasla na netu ali ne mogu da stupim u kontakt sa Dr u Bg.nalazim se u Spaniji i ne razumem bas tako dobro Spanski pogotovu strucne nazive pa ne mogu da pitam svog Dr ovde sve sto bih zelela. Taj rezultat je jedino sto mi je on rekao.
Ako nadjete minut bila bih vam zahvalna.Pozdrav
Nazad na vrh
Za Dr ObGyn Amniocenteza
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:21 pm