Masna kosa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

tomba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 8:43 am

Post od tomba »

Nato, mozda si pre tri meseca ukljucila neki novi preparat za negu. Iako koristis kvalitetne preparate, uvek postoji mogucnost za takvu pojavu. Razlog vise za ovu pomisao je ako ti je problem izrazen samo na licu. Medjutim, da ja ne pricam napamet, ako zelis mogu da ti javim ko je specijalista za te stvari, pa da se cujes sa njom.
nata77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2007 2:49 pm

Post od nata77 »

@tomba i andjela, hvala na odgovorima. I molim te posalji mi broj da se cujem sa tim specijalistom.Ti imas iskustva sa njom?
tomba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 8:43 am

Post od tomba »

Ona je visi esteticar-kozmeticar i ima svoj kozmeticko terapijski centar. Odlicno poznaje preparate koji su na trzistu i prati sve novine. Sama ces se uveriti u strucnost, a ja imam preporuke za odrzavanje kose i lica. Imao sam problem preteranog mascenja istih, pa je to sad sanirano. Verujem da ces i ti uspeti da resis problem koji imas. Mozes je dobiti na 011/245-9969!
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

evo....

posle svih sampona sad mogu da kazem ni da mi VICHY Dercos plavi nije pomogao.....

Dizem ruke i od sad pranje svaki drugi dan.... :-?
Maki*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:15 pm

Post od Maki* »

I ja imam problem sa masnom kosom, tj. kosa suva i tanka a pri korenu kose masna, sa pojavom peruti s vremena na vreme. Svašta sam probla, osim Vichy šampona...

Postoji li neki šampon na bazi aloje? Ponekad u pakovanje za kosu stavim malo alojinog soka i nekako mi kosa bude lepa i mekana :)
Head & sholder šamponi pomažu u otklanjanju peruti, ali meni kosa i dalje sutradan masna. Jedan problem rešava ali drugi staje.
Interesuje me da li je neko probao Logonin šampon za masnu kosu (proizvode prirodnu kozmetiku) :roll:
deja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2006 7:46 pm

Post od deja »

ALPECIN sampon za masnu kosu, ja koristim i C1 kofein posto gubim kosu (nasledno). Promenila sam dosta a s A. sam zadovoljna :D
Odgovori