Procedura u Betaniji
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Procedura u Betaniji
Da li je neko već bio u programu besplatne vantelesne u Betaniji u Novom Sadu. Ako može blize objašnjenje kako je bilo za vreme postupka. Da li može tih 10ak dana da se bude u bolnici za vreme stimulacije, kako nebi dolazili svaki drugi ili treci dan na kontrole, jer sam ja udaljena vise od 400 km od njih. Suprug me ubeđuje da odustanem jer je previse daleko Novi Sad nama, ali ja se još uvek dvoumim. Da li se nešto ipak placa, npr bolnicki dan ili neka participacija i koliko za žene iz Srbije. Svaka informacija bi dobro dosla.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 5:49 pm
Ovo sam procitala iz neke druge teme
Što se tiče ginekologa kojima se obraćate ako planirate potomstvo, a postoje manje ili veće poteškoće, to je svakako dr Vesna Kopitović (Betanija i klinika''Genesis'').
Praćenje trudnoće, expertni ultrazvuk - dr Saška Novakov (Betanija, radi i privatno ali ne znam gde, ako je potrebno - raspitaću se).
Eto, sve zavisi šta ti je potrebno. Meni se i dalje najviše sviđa dr Kopitović (mada su i o njoj mišljenja podeljena), jako je dobar dijagnostičar, meni je već pri prvom susretu dala dijagnozu na koju niko pre nje nije obratio pažnju, tako da sam, na svu sreću, na vreme počela da se lečim.
Praćenje trudnoće, expertni ultrazvuk - dr Saška Novakov (Betanija, radi i privatno ali ne znam gde, ako je potrebno - raspitaću se).
Eto, sve zavisi šta ti je potrebno. Meni se i dalje najviše sviđa dr Kopitović (mada su i o njoj mišljenja podeljena), jako je dobar dijagnostičar, meni je već pri prvom susretu dala dijagnozu na koju niko pre nje nije obratio pažnju, tako da sam, na svu sreću, na vreme počela da se lečim.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 12, 2006 9:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hristina 75, malo mi nije jasno čemu prepisivanje nečega što sam rekla u odgovoru na drugi post, to nema veze sa pitanjem koje je ovde postavljeno...
Jeste, dr Kopitović je lekar koji radi na bračnom sterilitetu u Betaniji i svakako je najbolje obratiti se njoj direktno, ako se ikako može doći do termina... Prvo se nazove, zakaže se razgovor sa doktorom, a u međuvremenu se nabavi uput i obave analize (homoni, bakterije i spermogram). U toku pripreme za vantelesnu, oni obavezno rade histeroskopiju, ako do tada nije obavljena; za to je potreban uput za bolničko lečenje.
Sve naj i puno sreće!

Jeste, dr Kopitović je lekar koji radi na bračnom sterilitetu u Betaniji i svakako je najbolje obratiti se njoj direktno, ako se ikako može doći do termina... Prvo se nazove, zakaže se razgovor sa doktorom, a u međuvremenu se nabavi uput i obave analize (homoni, bakterije i spermogram). U toku pripreme za vantelesnu, oni obavezno rade histeroskopiju, ako do tada nije obavljena; za to je potreban uput za bolničko lečenje.
Sve naj i puno sreće!