Volela bih da chujem mislhenje doktora, ali bi mi bilo drago da bilo ko ko je imao iskustva sa ovim stvarima to podeli sa mnom. Svakim satom sam sve tuznija i mnopg mi znachi svaka uteshna rech.
Da dam info:
Imam 29 godina, ovo je druga trudnoca (prva se zavrshila abortusom, pre 5 godina), u mojoj i porodici oca nema nikakvih genetskih poremecaja. Sada sam u 13. nedelji trudnoce, i pre par dana, sa 12+2 radila sam Early Risk Assessment Test. Nosna kost se lepo vidi, CRL fetusa je 65 mm, a ono shto me plashi, dok chekam rezultate analiza krvi, jeste NT od 1.9mm. Rekoshe mi da je sve ispod 3mm ok, i lekar,koji je sve detlajno pogledao tvrdi da su sve mere u redu.
Na zalost, meni djavo ne da mira pa kopam po internetu i vidim da onaj NT i nije tako dobar. I ne znam shta da mislilm. Zashto mi lekar kaze da je sve ok, ako vec podaci ukazuju na to da bi NT ipak trebalo da bude manji???? Nadam se da su moji stahovi neosnovani, ipak...

Jako sam zabrinuta. Plashim se da cu morati na AC, a grozan mi je rizik koji ova intervencija nosi sa sobom.
Unapred zahvalna na odgovoru.