Postovani doktore prije nedelju dana zavrsila sam u bolnici,hitna me vozila jer iz cista mira desilo mi se jaki udarci srca gde sam gubila dah i posle kao da stane srce,takav osecaj.To je sve trajalo 2 sata,uraden je EKG i crta je bila dole svaki put kada mi je srce jako lupilo.Oni kazu da je to neki PVA i da mi je krv dobra tako da srcani infarkt nije bio u pitanju.Izuzev kisika i sodiuma u venu putem inekcije nista mi drugo nisu dali.Rekli su mi da moram dobiti holter monitoring ali posto su odma faksirali nalaze kod mog doktora on me nije zvao niti ce zvati tako da ne znam sta da radim.To mi se samo nekad zna desiti u snu ali jako kratko,dva do tri udarca i prode ali je ovo bilo jako zastrasujuce.Trajalo je dugo i zaisa Vam kazem nisam mislila da cu preziveti.Znaci kada kod je srce tako udarilo ostala sam bez daha i crta na EKG-u je bila dole.
Molim Vas recite mi sta je to?
Spomenula je dezurna doktorica neki cardio ali ostalo ne znam jer sam bila jako iscrpljena i umorna posto sam noc provela u bolnici.
Veliki pozdrav!
kako se to zove
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Paroksizmalna ventrikularna aritmija, povremeno-iznenadno-naglo preskakanje srca sa impulsima poreklom iz komora. Potrebno je zaista uraditi holter,a trebalo bi videti i EKG nalaz u stanju napada.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Hvala Vam doktore na odgovoru!Prije 4 meseca sam imala holter samo 24 sata ali tada se jedna elektroda odlepila i kardiolog da bih me skinuo sa dnevnog reda samo mi je rekao sve je u redu.Bio je ljut na mene posto sam se zalila na ovu bolnicu ovde.Ako budem te srece da mi novi doktor koga cu upoznati za par dana poveruje onda ce me on mozda poslati kod drugog kardiologa.Ja znam da je aritmija samo me prave budalom.Hvala Vam mnogo mi znacite!
HVALA.......POZDRAV
HVALA.......POZDRAV